Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Εντυπωσιακή και δυναμική η προεκλογική συγκέντρωση του βουλευτή Γιάννη Μελά

Κορκίδης: ‘’Τον διακρίνει η αξιοπρέπεια, οι αξίες και οι αρχές που πήρε από την οικογένειά του τον Τάκη και την Ελευθερία Μελά’’

|> Μαζικό παρών έδωσαν οι φίλοι και υποστηρικτές του βουλευτή και υποψηφίου στην Α’ Πειραιά και Νήσων, Γιάννη Μελά, στην κεντρική προεκλογική του ομιλία στην αίθουσα ‘’VIP Red1925’’ του σταδίου ‘’Γ. Καραϊσκάκης’’.

Η αίθουσα ήταν κατάμεστη και αρκετές ήταν οι σημαντικές παρουσίες του Πειραιά, όπως οι αντιπεριφερειάρχες Σταύρος Βοϊδονικόλας και Σταυρούλα Αντωνάκου, αντιδήμαρχοι, δημοτικοί και κοινοτικοί σύμβουλοι από τον Πειραιά και τα νησιά του Αργοσαρωνικού και γενικά εκπρόσωποι όλων σχεδόν των φορέων και των αρχών του Πειραιά,

Η ομιλία του Γιάννη Μελά

Ιδιαίτερη συγκίνηση επικράτησε στην αίθουσα, την οποία ακολούθησε ένα θερμό παρατεταμένο χειροκρότημα, κατά την αναφορά του Γιάννη Μελά στον πατέρα του Τάκη και την περιπέτεια της υγείας του.

Όπως είπε,  αφιέρωσε αυτόν τον προεκλογικό του αγώνα σε εκείνον ενώ εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του καθώς στον πατέρα του οφείλει την ενασχόληση με τα κοινά, ενώ δήλωσε ιδιαίτερα τυχερός για τη μεγάλη πολιτική κληρονομιά του πατέρα του.

Σε άλλο σημείο της ομιλίας του ο Γιάννης Μελάς τόνισε τη σημασία αυτών των εκλογών και ζήτησε από τους φίλους και υποστηρικτές του «να μη χαθεί ούτε μια ψήφος για τη ΝΔ στον Πειραιά και τα Νησιά».

Δήλωσε πεπεισμένος για καθαρή εκλογική νίκη της ΝΔ τόσο στην Α’ Πειραιά και Νήσων αλλά και πανελλαδικά, ενώ σε ότι αφορά την προσωπική του επιτυχία, ανέφερε ότι «με τη σημερινή σας συγκλονιστική παρουσία δεν έχω να φοβάμαι τίποτα»!

Αναφερόμενος για τον Πειραιά τόνισε ότι τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει άλματα στην πόλη και αναφερόμενος στα μεγάλα έργα που υλοποιήθηκαν, δήλωσε ότι ο Πειραιάς θεωρείται πρότυπο ανάπτυξης για ολόκληρη τη χώρα!

Τέλος είπε:

«Σας ζητώ λοιπόν, κοιτάζοντας τον καθέναν και την καθεμία σας στα μάτια, να με εμπιστευτείτε ξανά και να είστε σίγουροι, πως θα συνεχίσω να δουλεύω σκληρά με μεγαλύτερη εμπειρία πλέον, για αυτά που πιστεύω και για όλους εσάς.
Δώστε τη δύναμη σε έναν γνήσιο Πειραιώτη, ένα παιδί που ανδρώθηκε μέσα στη Νέα Δημοκρατία και έμαθε να υπηρετεί τις αρχές και τις αξίες της μεγάλης φιλελεύθερης παράταξης που ίδρυσε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής, να είναι ξανά η δική σας φωνή πιο ισχυρή μέσα στη Βουλή.»

Στο κλείσιμο της ομιλίας του κάλεσε όλους τους Νεοδημοκράτες να δώσουν δυναμικό παρών στην αυριανή (σημερινή) επίσκεψη Μητσοτάκη στον Πειραιά, ώστε να σταλεί ηχηρό μήνυμα νίκης από το Λιμάνι σε όλη την Ελλάδα!

Μώραλης – Κορκίδης

Χαιρετισμό απηύθυναν ο δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης και ο πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιά (ΕΒΕΠ) Βασίλης Κορκίδης, ο οποίος είπε:

«Φίλες και φίλοι, 

Πριν δύο χρόνια τον Μάιο του 2021 ένας γνωστός συνεσταλμένος, νέος βουλευτής, ευτυχώς από το κόμμα που ψηφίζω, ήρθε να μου εκφράσει τα συναισθήματα του για την κόρη μου και να ζητήσει το χέρι της, τηρώντας όλες τις ελληνικές παραδόσεις μεταξύ των οικογενειών μας. Από τότε άρχισα να τον γνωρίζω καλύτερα, διέκρινα έναν έξυπνο, οξυδερκή άνθρωπο, ένα σεμνό βουλευτή με προσήλωση στα κοινοβουλευτικά του καθήκοντα, έναν πτυχιούχο ηλεκτρονικό με έφεση στην επιχειρηματικότητα, που επιζητά τη γνώση, ένα πολιτικό που θέλει να εξελίσσεται και προσπαθεί συνεχώς να γίνεται καλύτερος. Αυτός είναι ο Γιάννης Μελάς, που εκτιμώ, εμπιστεύομαι και στηρίζω.

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Ως μέλος της οικογένειας μας, όπως και η κόρη μου της δικής του, τον αγαπάμε σαν παιδί μας και είμαστε περήφανοι γι’ αυτόν. Τον Γιάννη τον διακρίνει: η αξιοπρέπεια, οι αξίες και οι αρχές που πήρε από την οικογένεια του τον Τάκη και την Ελευθερία Μελά. Τον Γιάννη τον χαρακτηρίζει: η αγάπη, η αλληλεγγύη και η ανθρωπιά. Τον Γιάννη τον ξεχωρίζει η σοβαρότητα, η σταθερότητα και η συνέπεια. Ήρθε λοιπόν η ώρα να εκτιμήσουμε και να ανταποδώσουμε στον Γιάννη αυτά που τον διακρίνουν, τον χαρακτηρίζουν και τον ξεχωρίζουν με την εμπιστοσύνη της ψήφου μας, ώστε να του δώσουμε τη δυνατότητα να μας εκπροσωπήσει για 2η φορά στην ελληνική βουλή. Ο Γιάννης πρέπει και μπορεί να ταυτιστεί με τη φωνή μας, αλλά και όταν πρέπει με την αντίδραση μας. Ο ένας από τους δύο Σταυρούς μας στον Γιάννη Μελά θα είναι από τον Πειραιά, για τον Πειραιά, που μένει στον Πειραιά. Από σήμερα εδώ στο Καραϊσκάκη με αποκορύφωμα την Κυριακή των εκλογών ας διαδώσουμε σε συγγενείς, φίλους και γνωστούς το σύνθημα #ΜΕΛΑΣ-ΠΕΙΡΑΙΑΣ. Σας ευχαριστώ πολύ για την παρουσία σας και την στήριξη που δίνετε απλόχερα σε ένα παιδί του Πειραιά, τον Γιάννη Μελά».

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: