Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Επίδειξη μόδας στο Δημοτικό και ‘’Γαλάζια Νύχτα’’ από τους εμπόρους του Πειραιά

Διήμερο του Εμπορικού Συλλόγου εν όψει της συμμετοχής του στις ‘’Ημέρες Θάλασσας 2024’’

|> Με δύο ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις δηλώνει την συμμετοχή του αυτή την εβδομάδα στις ‘’Ημέρες Θάλασσας 2024’’ ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς (ΕΣΠ). Σήμερα Πέμπτη 30 Μαΐου (20:30) στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά οργανώνει επίδειξη μόδας, ενώ αύριο Παρασκευή 31 Μαΐου διοργανώνει την θεσμοθετημένη ‘’Γαλάζια Νύχτα’’. Συγκεκριμένα:

Το καθιερωμένο πλέον λαμπερό fashion show, που προσελκύει Πειραιώτες, αλλά και επισκέπτες από όλη την Αττική, επιστρέφει απόψε στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Θεάτρου, στο πλαίσιο του εορτασμού των ‘’Ημερών Θάλασσας 2024’’.

Στην εκδήλωση, που διοργανώνει ο Εμπορικός Σύλλογος της πόλης και τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Πειραιά, τα πειραϊκά εμπορικά καταστήματα, σε μια συναρπαστική πασαρέλα, θα παρουσιάσουν τις τάσεις που θα κυριαρχήσουν τη νέα σεζόν στα γυναικεία και ανδρικά ρούχα, υποδήματα και αξεσουάρ.

Η επίδειξη μόδας θα πλαισιωθεί από επαγγελματίες μοντέλα, μουσική και χορευτικά δρώμενα. Στόχος της διοργάνωσης είναι η ενίσχυση και τόνωση της αγοραστικής κίνησης των πειραϊκών επιχειρήσεων. Την επίδειξη μόδας θα παρουσιάσει η Νόνη Δούνια.

‘’Γαλάζια Νύχτα’’ 

Αύριο Παρασκευή ο Πειραιάς θα έχει την ‘’Γαλάζια Νύχτα’’ όπου τα καταστήματα θα παραμείνουν ανοιχτά μέχρι τις 11 το βράδυ με ελκυστικές προσφορές και ‘’γαλάζιες’’ τιμές!

 Από νωρίς το απόγευμα διάφορες δράσεις θα εκτυλίσσονται στους εμπορικούς δρόμους, ενώ κατά τη διάρκεια τους θα μοιράζονται δωροεπιταγές στους καταναλωτές από καταστήματα του Πειραιά.

Σε ανακοίνωση του ΕΣΠ, αναφέρεται:

«Κοινός στόχος μας είναι να τονώσουμε την τοπική μας αγορά και να προβάλλουμε την πόλη μας, προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία στους Πειραιώτες και επισκέπτες της! Καλούμε τους καταναλωτές, να επισκεφθούν την πόλη και την αγορά του Πειραιά, να συμμετάσχουν στις δράσεις και εκδηλώσεις, που δίνουν μια ξεχωριστή, δημιουργική και ευχάριστη πνοή στην καθημερινότητά μας, να επωφεληθούν από τις μοναδικές προφορές των καταστημάτων και κυρίως να διασκεδάσουν!».

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: