Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Επίσκεψη και δηλώσεις Κατσαφάδου στα νοσοκομεία ‘’Τζάνειο’’ και ‘’Μεταξά’’

«Θα στηρίξουμε το ΕΣΥ και τους ανθρώπους του» – «Θα ξαναδούμε θέματα που έχουν να κάνουν με το ΕΚΑΒ και τις διακομιδές»

|> «Για εμάς η δημόσια υγεία – είναι αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα. Εμείς στηρίξαμε το Εθνικό Σύστημα Υγείας στην πανδημία και θα εξακολουθούμε να το στηρίζουμε. Θα κάνουμε 10.000 προσλήψεις γιατρών και νοσηλευτών. Θα ξαναφτιάξουμε τα κέντρα υγείας μας. Θα εκσυγχρονίσουμε τα νοσοκομεία μας, τα τμήματα επειγόντων περιστατικών. Θα ξαναδούμε θέματα τα οποία έχουν να κάνουν με τη λειτουργία του ΕΚΑΒ και με τις διακομιδές. Και τις διακομιδές με ασθενοφόρα αλλά και τις εναέριες και πλωτές διακομιδές».

Αυτά τόνισε ο τ. υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής και υποψήφιος βουλευτής ΝΔ Α’ Πειραιώς και Νήσων, Κώστας Κατσαφάδος, κατά τη διάρκεια επισκέψεών του στα νοσοκομεία ‘’Τζάνειο’’ και ‘’Μεταξά’’.

Συγκεκριμένα στο ‘’Μεταξά’’ ο κ. Κατσαφάδος επισήμανε:

«Θέλω να συγχαρώ, όχι μόνο τη διοίκηση, αλλά κυρίως το προσωπικό του νοσοκομείου, γιατρούς νοσηλευτές, υποστηρικτικό προσωπικό, τεχνολογικό προσωπικό και για το γεγονός ότι στη διάρκεια της πανδημίας το νοσοκομείο εξακολουθούσε και λειτουργούσε και κατάφερε και εξυπηρέτησε όλες τις εκκρεμότητες που είχε, γιατί φυσικά η αντιμετώπιση ενός καρκίνου δεν μπορεί να περιμένει. Θέλω να σας ευχαριστήσω για την πολύ σπουδαία δουλειά την οποία κάνετε. Ποτέ δεν κρύψαμε τις μεγάλες δυσκολίες του Εθνικού Συστήματος Υγείας, για αυτό και όπως έχει δεσμευτεί και ο Κυριάκος Μητσοτάκης, το νέο Εθνικό Σύστημα Υγείας αποτελεί κεντρική πολιτική προτεραιότητα της επόμενης κυβέρνησης, εφόσον μας εμπιστευτούν και πάλι οι Έλληνες πολίτες».

 

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Απάντηση