Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στα Σελήνια λόγω των έργων

Πειραιας/Νησια στις 05/12/2018

Επίσκεψη Χατζηπέρου στην Κακή Βίγλα και το Πόρτο Φίνο για τις κατολισθήσεις

|> Την Σαλαμίνα επισκέφθηκε χθες ο αντιπεριφερειάρχης Νήσων Παναγιώτης Χατζηπέρος συνοδευόμενος από υπηρεσιακούς παράγοντες της περιφέρειας Αττικής, προκειμένου να γίνει αυτοψία των εκτελούμενων έργων και η επιτόπιος επίλυση των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στα Σελήνια λόγω του έργου του δικτύου αποχέτευσης το οποίο έχει φτάσει στην τελική του ευθεία.

Συναντήθηκε με τον πρόεδρο του ΚΤΕΛ Σαλαμίνας, τοπικούς παράγοντες και τεχνικούς της αναδόχου εταιρείας όπου επέλυσαν επιτόπου τα κυκλοφοριακά προβλήματα που έχουν σχέση με την μεταφορά των μαθητών των Σεληνίων, αλλά και της πρόσβασης κατοίκων και επισκεπτών. Στόχος της περιφέρειας είναι η εκτέλεση των τεχνικών έργων με τη μικρότερη δυνατή όχληση των πολιτών.

Διαφήμιση για την υποστήριξη της σελίδας

Κατά την παραμονή του στη Σαλαμίνα ο αντιπεριφερειάρχης συγκάλεσε ευρεία σύσκεψη στο δημαρχείο όπου εξετάστηκαν όλα τα τρέχοντα προβλήματα για τα εκτελούμενα τεχνικά έργα.

Στη συνέχεια επισκέφθηκε την Κακή Βίγλα και το Πόρτο Φίνο συνοδευόμενος από ειδικό γεωτεχνικό της περιφέρειας Αττικής, καθώς στις συγκεκριμένες περιοχές παρατηρείται το φαινόμενο των κατολισθήσεων και απαιτείται να συνταχθούν τα τεύχη δημοπράτησης ώστε να ακολουθήσουν οι μελέτες για να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα.

Απάντηση