Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Επιστημονική ημερίδα με θέμα τους ‘’Καρκίνους του Πεπτικού Συστήματος’’

ΥΓΕΙΑ στις 27/04/2023

Από τον σύλλογο Καρκινοπαθών, Εθελοντών, Φίλων, Ιατρών ‘’Κ.Ε.Φ.Ι.’’ με συμμετοχή διακεκριμένων επιστημόνων

|> Ο Σύλλογος Καρκινοπαθών, Εθελοντών, Φίλων, Ιατρών ‘’Κ.Ε.Φ.Ι.’’ Αθηνών διοργανώνει επιστημονική ημερίδα με θέμα ‘’Καρκίνοι του Πεπτικού Συστήματος’’, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 4 Μαΐου από τις 18:00  έως τις 20:30.

Όπως ανακοινώθηκε από την πρόεδρο του δ.σ. Ζωή Γραμματόγλου και την διευθύντρια του Συλλόγου Κ.Ε.Φ.Ι. Μαρία Γκερέκου, σκοπός της εκδήλωσης είναι να ενημερωθούν όλοι για τη σημασία της πρόληψης καθώς και τις τελευταίες εξελίξεις στις θεραπευτικές μεθόδους που υπάρχουν για όλους τους καρκίνους του πεπτικού συστήματος.  Για τη χειρουργική και θεραπευτική αντιμετώπισή τους, θα μιλήσουν διακεκριμένοι ιατροί και άλλοι επιστήμονες υγείας.

Ενδεικτικά, οι:

  • Δημήτρης Π. Κορκολής, χειρουργός, διευθυντής Χειρουργικής Κλινικής, Αντικαρκινικό Ογκολογικό Νοσοκομείο Αθηνών ‘’Άγιος Σάββας’’.
  • Νικόλαος Τσουκαλάς, MD, MSc, PhD, παθολόγος – ογκολόγος, MSc Βιοπληροφορική, αν. διευθυντής, Ογκολογική Κλινική 401 ΓΣΝΑ, επιστημονικός συνεργάτης Νοσοκομείο ‘’Ερρίκος Ντυνάν’’.
  • Γεώργιος Μιχαλόπουλος, επιμελητής Β΄ Γαστρεντερολογίας, Γαστρεντερολογική Κλινική ΓΝΑ “Γ. Γεννηματάς”.
  • Θεόδωρος Τσίρλης, PhD, PGCert, FRCS (Gen Surg), FEBS (HPB), χειρουργός, επιμελητής Α’ Xειρουργικής Ογκολογικής Κλινικής Γ.Α.Ο.Ν.Α “Άγιος Σάββας”
  • Διονύσης Δελλαπόρτας, χειρουργός, επίκουρος καθηγητής Χειρουργικής ΕΚΠΑ, ΠΓΝ “Αττικόν”.
  • Μαρία Θεοχάρη, παθολόγος ογκολόγος, ΓΝΑ “Ιπποκράτειο”.
  • Ευθύμιος Γκότσης, MD, MSc, PhDc, ειδικευόμενος παθολογικής ογκολογίας, μεταπτυχιακό στην Κλινική Διατροφής
  • Γεώργιος Καλαμίτσης, πρόεδρος συλλόγου Ασθενών Ήπατος ‘’Προμηθέας’’.

Η ημερίδα θα διεξαχθεί στον πολυχώρο ‘’Έβδομος’’ (Καραγεώργη Σερβίας 4, Στοά Καλλιγά- πλ. Συντάγματος) και θα ακολουθήσει συζήτηση με το κοινό. Μετά το πέρας της εκδήλωσης θα δοθεί Βεβαίωση Παρακολούθησης σε όλους όσοι το επιθυμούν.

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

> Για συμμετοχή στην παρακολούθηση της Ημερίδας: https://docs.google.com/forms/d/1I2gd6fE_CGOyZVwLRmHmobHmqmNaWHvgBsFCud17jnY/

> Για επιπλέον πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφθείτε τις ιστοσελίδες του φορέα  https://www.anticancerath.gr/, https://dikaiomamou.gr/, να ακολουθήσετε το λογαριασμό του Κ.Ε.Φ.Ι. στο Facebook, https://www.facebook.com/skkefi/, να αποστείλετε e-mail στο info@anticancerath.gr ή τηλ. στο 210.6468222.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: