Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Καταγγελία γονέων για το ατύχημα στο Δημοτικό Θέατρο

Ζητούν εξηγήσεις – Κατατέθηκε Αναφορά στη Βουλή από ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ

|> Στη Βουλή ‘’ήρθε’’ από τον ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΚΕ το ατύχημα στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, που είχε σαν αποτέλεσμα τον τραυματισμό τεσσάρων μαθητών.

Η Αναφορά που κατέθεσαν προς τους υπουργούς Εσωτερικών, Παιδείας και Θρησκευμάτων και Πολιτισμού και Αθλητισμού, οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ( Νίνα Κασιμάτη) και του ΚΚΕ (Διαμάντω Μανωλάκου, Γιάννης Γκιόκας, Λιάνα Κανέλλη, Χρήστος Κατσώτης, Θανάσης Παφίλης), βασίζεται στην δημόσια καταγγελία του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Μουσικού Σχολείου Πειραιά, στην οποία, μεταξύ άλλων, αναφέρεται ότι καταγγέλλει:

    • Τη διοίκηση του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά και την Δημοτική Αρχή διότι δεν φρόντισαν για τη λήψη και την τήρηση των απαιτούμενων για τη δημόσια ασφάλεια μέτρων.
    • Τον πρόεδρο του ΟΠΑΝ, ο οποίος αντί να αναλάβει την ευθύνη που του αναλογεί, την επιρρίπτει σε αναρμόδια για την ασφάλεια του θεάτρου πρόσωπα.
    • Τη συμπεριφορά που επέδειξαν οι υπεύθυνοι του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά, κατά την εξέλιξη του γεγονότος του τραυματισμού των παιδιών και την προσπάθεια απαξίωσής του. Ζήτησαν μάλιστα την αποχώρηση των παιδιών, με πρόφαση πως η αναστάτωση που προκλήθηκε θα δυσχεράνει την πρόβα που γινόταν σε άλλο χώρο του θεάτρου.

Η ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ
ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ
ΤΟΥ ΜΟΥΣΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: