Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Δηλώσεις Βλαχάκου για τις υπηρεσίες Υγείας του δήμου

ΥΓΕΙΑ στις 31/03/2019

«Ζητώ από τον ιατρικό κόσμο της πόλης, να σταθεί αρωγός στην προσπάθεια αναβάθμισης»

«Αναβάθμιση και καλύτερες υπηρεσίες Υγείας στα δημοτικά μας ιατρεία, με δράσεις και φροντίδα και στις πέντε κοινότητες, χρειάζεται η πόλη μας. Είμαστε γιατροί και γνωρίζουμε που πονάει ο Πειραιάς μας. Είμαστε εδώ για να οργανώσουμε και να λειτουργήσουν άρτια υπηρεσίες υγείας και κοινωνικής μέριμνας για όλες τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες», τόνισε με έμφαση, ο υποψήφιος δήμαρχος Πειραιά Νίκος Βλαχάκος, σε εκδήλωση που παρευρέθηκε παρουσία δεκάδων  γιατρών της πόλης.

Ο Νίκος Βλαχάκος, ως γιατρός αλλά και ως πρώην διοικητής του αντικαρκινικού νοσοκομείου “Μεταξά”, μιλώντας σε γιατρούς της πόλης, παρουσία του προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου Πειραιά Νίκου Πλατανησιώτη και του γενικού γραμματέα και υποψήφιου δημοτικού συμβούλου, με τον συνδυασμό “Πειραιάς Πόλη Πρότυπο” Γιώργου Βίτσα, αναφέρθηκε στην ανάγκη αναβάθμισης των δημοτικών ιατρείων και στο ολοκληρωμένο σύστημα υπηρεσιών υγείας, που χρειάζεται ο δήμος Πειραιά.

Σε συνεργασία με τον Ιατρικό Σύλλογο Πειραιά, στα σχολεία, στους βρεφονηπιακούς σταθμούς, στα κέντρα αγάπης και αλληλεγγύης του δήμου αλλά και στις κοινότητες, θα πραγματοποιούνται δράσεις ενημέρωσης  και  ιατρικής φροντίδας  που να ανταποκρίνονται πραγματικά στις ανάγκες των πολιτών.

«Ζητώ από τον ιατρικό κόσμο της πόλης, να σταθεί αρωγός στην προσπάθεια αναβάθμισης των δημοτικών ιατρείων, στην καλύτερη οργάνωση και λειτουργία τους και να δημιουργήσουμε όλοι μαζί νέες δομές κοινωνικής αλληλεγγύης, όχι με λόγια, αλλά με έργα, με ιατρική φροντίδα στους νέους, στις γυναίκες, στους ηλικιωμένους αλλά και στους οικονομικά αδύναμους  συμπολίτες μας», σημείωσε ο κ. Βλαχάκος.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: