Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Ημέρα Ελληνικού Εμπορίου και ο Πειραιάς γιορτάζει με τη ‘’Γαλάζια Νύχτα’’ του

Τα καταστήματα ανοιχτά έως τις 11 το βράδυ με ελκυστικές προσφορές και στους δρόμους μουσικές από τη Φιλαρμονική του Δήμου και dj

|> Ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς (ΕΣΠ), με την ευκαιρία του εορτασμού της σημερινής Ημέρας Ελληνικού Εμπορίου, διοργανώνει «Γαλάζια Νύχτα», σε συνεργασία με τον Δήμο Πειραιά.

Τα καταστήματα της πόλης θα παραμείνουν ανοιχτά μέχρι τις 11 το βράδυ με ελκυστικές προσφορές και γαλάζιες τιμές.

Από νωρίς το απόγευμα ένα πλούσιο θέαμα θα εκτυλίσσεται στους εμπορικούς δρόμους του Πειραιά με dj σε διάφορα σημεία, ζωντανή μουσική, με δράσεις για τα παιδιά, το τουριστικό τρένο και την Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου, ενώ κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων θα μοιράζονται δωροεπιταγές από καταστήματα του Πειραιά στους καταναλωτές.

Στη «Γαλάζια Νύχτα» συμμετέχει και το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά με τη δράση «Ονειρεύομαι». Δυο ομάδες ηθοποιών και καλλιτεχνών, από τις 6 το απόγευμα έως τις 11 το βράδυ στα καταστήματα που συμμετέχουν θα καλύψουν δύο επάλληλους κύκλους δίνοντας τη δυνατότητα στους καταναλωτές-επισκέπτες να γράψουν σε ένα χαρτόνι τα όνειρά τους, τις σκέψεις τους για το μέλλον.

Σε ανακοίνωση του ΕΣΠ, μεταξύ άλλων, αναφέρεται:

«Κοινός στόχος μας είναι να τονώσουμε την τοπική μας αγορά και να προβάλλουμε την πόλη μας, προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία στους Πειραιώτες και επισκέπτες της! Καλούμε τους καταναλωτές, να επισκεφθούν την πόλη και την αγορά του Πειραιά, να συμμετάσχουν στις δράσεις και εκδηλώσεις, που δίνουν μια ξεχωριστή, δημιουργική και ευχάριστη πνοή στην καθημερινότητά μας, να επωφεληθούν από τις μοναδικές προφορές των καταστημάτων και κυρίως να διασκεδάσουν!».

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: