Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Ημερίδα των Ταμείων για προληπτική ιατρική και πρωτοβάθμια φροντίδα

ΥΓΕΙΑ στις 27/05/2024

Τρίτη 4 μμ στην ΕΣΗΕΑ, από την Ομοσπονδία Αυτοδιαχειριζόμενων Ταμείων Υγείας Ελλάδος

|> Η Ομοσπονδία Αυτοδιαχειριζόμενων Ταμείων Υγείας Ελλάδος (ΟΑΤΥΕ), με μέλη: το Ταμείο Υγείας Προσωπικού Εθνικής Τράπεζας (ΤΥΠΕΤ), το Αλληλοβοηθητικό Ταμείο Περιθάλψεως Συλλόγου Υπαλλήλων Τραπέζης Ελλάδος (ΑΤΠΣΥΤΕ), τον Ενιαίο Δημοσιογραφικό Οργανισμό Επικουρικής Ασφάλισης και Περίθαλψης (ΕΔΟΕΑΠ), το Ταμείο Υγείας Προσωπικού π. Αγροτικής Τράπεζας (ΤΥΠΑΤΕ) και τον Λογαριασμό Υγείας του Σώματος Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών (ΛΥΜΣΟΕΛ), διοργανώνει αύριο Τρίτη 28 Μαΐου (4μμ) την επιστημονική ημερίδα ‘’Προληπτική Ιατρική και Πρωτοβάθμια Φροντίδα στα Αυτοδιαχειριζόμενα Ταμεία Υγείας’’. Η Ημερίδα θα διεξαχθεί στην αίθουσα ‘ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΑΝΤΖΑΣ’ της ΕΣΗΕΑ (Ακαδημίας 20, 1ος όροφος) και την εκδήλωση θα συντονίσουν οι δημοσιογράφοι Σμαράγδα Αγορογιάννη και Μαρία Τσιλιμιγκάκη.

Η Ημερίδα θα φέρει κοντά διακεκριμένους επιστήμονες και επαγγελματίες υγείας των Ταμείων που απαρτίζουν την Ομοσπονδία, οι οποίοι θα μιλήσουν για τη σημασία της Πρόληψης στην προάσπιση και την προαγωγή της καλής υγείας του πληθυσμού και την εξασφάλιση οικονομιών κλίμακας για τα ασφαλιστικά ταμεία, ενώ θα παρουσιαστούν παραδείγματα καλών πρακτικών σε επιμέρους ιατρεία ειδικοτήτων των Ταμείων-Μελών της ΟΑΤΥΕ.

Την εκδήλωση θα χαιρετίσουν, μεταξύ άλλων, ο εκπρόσωπος τομέα Υγείας της ΝΔ, Αθανάσιος Ζορμπάς, η βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ και καθηγήτρια Επιδημιολογίας Αθηνά Λινού, ο βουλευτής ΠΑΣΟΚ Παύλος Χρηστίδης και ο καθηγητής Λοιμωξιολογίας Νικόλαος Σύψας.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: