Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Στα ‘’Κουντουριώτεια’’ της Ύδρας παρευρέθηκε η Βασιλική Μπόγρη

Η αντιπεριφερειάρχης Νήσων εκπροσώπησε την Περιφέρεια Αττικής στους εορτασμούς και σε άλλες εκδηλώσεις που έγιναν στο νησί

|> Στην Ύδρα παρευρέθηκε και εκπροσώπησε την Περιφέρεια Αττικής στις εκδηλώσεις για τα ‘’Κουντουριώτεια 2022’’ η αντιπεριφερειάρχης Νήσων, Βασιλική Θεοδωρακοπούλου-Μπόγρη.

Η αντιπεριφερειάρχης παρέστη στην επιστημονική ημερίδα με θέμα την ‘’Επιστροφή των Γλυπτών του Παρθενώνα’’, με ομιλητές εκπροσώπους της ακαδημαϊκής κοινότητας και παρουσία του υφυπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων, Άγγελου Συρίγου και τοπικών φορέων.

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Την Κυριακή, παρακολούθησε τη Δοξολογία στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου χοροστατούντος του σεβασμιοτάτου Μητροπολίτη Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης, κ. Εφραίμ, καθώς και την επιμνημόσυνη δέηση, ενώ κατέθεσε τιμητικό στεφάνι εκ μέρους του περιφερειάρχη Αττικής στο μνημείο και τον τάφο του ναυάρχου Παύλου Κουντουριώτη. Το απόγευμα της ίδιας ημέρας παρευρέθηκε στα εγκαίνια και τον αγιασμό της νέας παιδικής χαράς στο Καμίνι της Ύδρας.

Οι εορτασμοί ολοκληρώθηκαν με μία μεγάλη συναυλία παραδοσιακού τραγουδιού, με τον Ματθαίο Γιαννούλη και τη Βασιλική Κατερίνη.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: