Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Η Βουλή συμμετέχει στην Παγκόσμια Ημέρα για την Υγεία του Μαστού

ΥΓΕΙΑ στις 16/10/2015

Για την πρόληψη

Με το σήμα της πρόληψης του καρκίνου του μαστού (pink ribbon) φωταγωγήθηκε χθες, 15 Οκτωβρίου, Παγκόσμια Ημέρα για την Υγεία του Μαστού,  η πρόσοψη του κτηρίου της Βουλής των Ελλήνων.

Με τη συμβολική αυτή εκδήλωση που διοργανώθηκε με πρωτοβουλία της Europa Donna Hellas, η Βουλή των Ελλήνων, συμμετέχει στην εκστρατεία ευαισθητοποίησης του κοινού και συνδράμει στην αποστολή ηχηρού μηνύματος στην πολιτεία και την κοινωνία ότι είμαστε όλοι μαζί, ενωμένοι στον αγώνα για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού.

Στην εκδήλωση παρέστη η πρόεδρος της Europa Donna Hellas, αν. υπουργός Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού Έλενα Κουντουρά, η οποία τόνισε:

«Προσπαθούμε να δώσουμε ένα μήνυμα ελπίδας, ένα μήνυμα αισιοδοξίας, ότι η υγεία είναι πάνω απ’ όλα, ότι το προλαμβάνειν είναι πάνω απ’ όλα. Διεκδικούμε τα δικαιώματα για τους ασθενείς με καρκίνο του μαστού, για να μπορούν να έχουν πρόσβαση σε όλα τα πρωτόκολλα, στις θεραπείες, αλλά πάνω απ’ όλα διεκδικούμε την ελπίδα. Είναι πάρα πολύ σημαντικό να ξέρουμε ότι είμαστε όλοι μαζί, όλοι μαζί μπορούμε να πετύχουμε».

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: