Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

“Πάρε το μετρό για Πειραιά” και… έλα να δεις την πόλη μας!

Η νέα καμπάνια προβολής γίνεται από τον Δήμο και το ‘’Destination Piraeus’’, λόγω της λειτουργίας του Μετρό  

|> Με μια νέα καμπάνια προώθησης και προβολής της πόλης του Πειραιά με τίτλο ”Πάρε το μετρό για Πειραιά”, ο Δήμος Πειραιά και το Destination Piraeus καλωσορίζουν την έλευση του Μετρό.

Από τα μέσα Οκτωβρίου, λίγο μετά την έναρξη της εμπορικής λειτουργίας των νέων σταθμών ”Δημοτικό Θέατρο”, “Πειραιάς” και “Μανιάτικα” και για δύο μήνες, σε συνεργασία με τη ΣΤΑΣΥ ΑΕ, στις αποβάθρες και τους συρμούς της γραμμής “3” του Μετρό, θα προβάλλονται με στοχευμένα διαφημιστικά μηνύματα τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της πόλης του Πειραιά, τοπόσημα και σημεία ενδιαφέροντος, με στόχο να προσελκύσουν περισσότερους επισκέπτες στην πόλη.

Η καμπάνια “Πάρε το μετρό για Πειραιά” θα προβληθεί παράλληλα σε έντυπα μέσα, ιστοσελίδες και κοινωνικά δίκτυα.

Την ίδια ώρα και σε συνεργασία του Δήμου Πειραιά με τον Εμπορικό Σύλλογο Πειραιά (ΕΣΠ), το Σάββατο 15/10 -που είναι το πρώτο Σάββατο της λειτουργίας του Μετρό- από 10:30’ έως 14:30’ θα πραγματοποιηθούν στις κεντρικές πλατείες της πόλης διάφορες εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους, προσκαλώντας κατοίκους και επισκέπτες να περιηγηθούν στο εμπορικό κέντρο, σε μια μεγάλη γιορτή με πολλές εκπλήξεις και στόχο την τόνωση της εμπορικής κίνησης.

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Οι δράσεις θα περιλαμβάνουν παιδικά εργαστήρια και δραστηριότητες για παιδιά στην πλατεία Κοραή, κεράσματα και παιδικά παιχνίδια, ζωντανή μουσική στους εμπορικούς δρόμους, ανιματέρ και διασκεδαστές στην κεντρική έξοδο του Μετρό ‘’Δημοτικό Θέατρο’’ ενώ η Φιλαρμονική Ορχήστρα Πνευστών του Δήμου Πειραιά, θα πλαισιώσει με αγαπημένες μελωδίες τις δράσεις στο εμπορικό κέντρο.

Η καμπάνια “Πάρε το μετρό για Πειραιά” είναι εσωτερική παραγωγή της διεύθυνσης Εξωστρέφειας, Τουρισμού και Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων του Δήμου Πειραιά.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: