Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Η Σημαία στη θάλασσα του Πειραιά για την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821

Η παρέλαση στις 12μ – Στα χρώματα της Γαλανόλευκης και ο Πύργος του Πειραιά

|> Ο Δήμος Πειραιά τιμά και εφέτος τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου 1821, με μια ξεχωριστή δράση υψηλού συμβολισμού στην θάλασσα του Πειραιά.

Την παραμονή της Εθνικής Επετείου, Κυριακή, 24/3, στις 12μ., ο Δήμος Πειραιά, θα τοποθετήσει για ακόμη μια χρονιά μια μεγάλη ελληνική σημαία στην επιφάνεια της θάλασσας στον Όρμο της Αφροδίτης της Πειραϊκής, τιμώντας με αυτό τον τρόπο τις ηρωικές μάχες των Ελλήνων στη θάλασσα.

Στη δράση συνδράμουν ο Σύνδεσμος Ελλήνων Βατραχανθρώπων, το Λιμενικό Σώμα, η Ελληνική Αστυνομία, ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός, ο Ναυτικός Όμιλος Ελλάδος και συμμετέχει η Φιλαρμονική Ορχήστρα Πνευστών του Δήμου Πειραιά.

Την Κυριακή 24 και την Δευτέρα 25 Μαρτίου σε συνεργασία με την Piraeus Tower Α.Ε., ο Πύργος του Πειραιά «ντύνεται» στα χρώματα της Γαλανόλευκης, συμμετέχοντας με αυτό τον τρόπο στις εκδηλώσεις της Εθνικής Επετείου.

Ανήμερα της Εθνικής Επετείου, στις 12:30, ο δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης θα παρακολουθήσει την παρέλαση στην πόλη.

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Νωρίτερα, ο κ. Μώραλης θα παρευρεθεί στη δοξολογία στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδος χοροστατούντος του σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Πειραιώς και Φαλήρου κ. Σεραφείμ και θα καταθέσει στεφάνι στον ανδριάντα του Γεωργίου Καραϊσκάκη, στην Ακτή Τζελέπη.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: