Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Προσέφερε ακτινολογικό εξοπλισμό στο Κοινωνικό Ιατρείο Σαλαμίνας

ΥΓΕΙΑ στις 03/04/2015

Ο αντιπεριφερειάρχης Νήσων Παναγιώτης Χατζηπέρος μαζί με την εκπρόσωπο του Κοινωνικού Ιατρείου Σαλαμίνας Έφη Ζήση, επισκέφθηκαν σήμερα το ακτινολογικό εργαστήριο του ιατρού-ακτινοδιαγνώστη Στέλιου Λιονή (τ. επιμελητής ακτινολογίας Πανεπιστημίου Αθηνών), ο οποίος προσφέρει όλο τον ακτινολογικό εξοπλισμό του ιατρείου του στο Κοινωνικό Ιατρείο Σαλαμίνας.

Ο κ. Χατζηπέρος ευχαρίστησε τον κ. Λιονή και εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του για την τόσο γενναιόδωρη προσφορά του προς το κοινωνικό σύνολο. Η κίνηση του αυτή συμβάλει στο δύσκολο έργο των εθελοντών ιατρών, της ανακούφισης των ευπαθών κοινωνικών ομάδων της Περιφερειακής Ενότητας Νήσων, οι οποίες εξαιτίας της δυσχερούς οικονομικής κατάστασης κινδυνεύουν από τον ευτελισμό της ανθρώπινης αξιοπρέπειάς τους, στερούμενοι μεταξύ άλλων και την απολύτως αναγκαία ιατρική φροντίδα.

aktin-1

Ο αντιπεριφερειάρχης δήλωσε ότι ο εξοπλισμός θα μεταφερθεί το συντομότερο δυνατόν, έτσι ώστε να μπορούν και οι άποροι συμπολίτες μας της Σαλαμίνας να εξυπηρετηθούν, στο πλαίσιο της κοινωνικής πολιτικής της Περιφέρειας Αττικής.
Επιπλέον, με παρέμβαση του αντιπεριφερειάρχη ένας από τους τρεις υπερηχογράφους του Κοινωνικού Ιατρείου Σαλαμίνας θα δοθεί στο Κέντρο Υγείας Σαλαμίνας που πρόσφατα απέκτησε ακτινολόγο.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: