Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Καθαρίζονται τα πεζοδρόμια από ανενεργά περίπτερα στον Δήμο Πειραιά

Αποξηλώθηκαν από Βασ. Γεωργίου με την Γρ. Λαμπράκη, Αιτωλικού με την Ακτή Κονδύλη και Ηρ. Πολυτεχνείου μεταξύ Σκουζέ και Φίλωνος

|> Συνεχίζεται η απομάκρυνση ανενεργών περιπτέρων από τον Δήμο Πειραιά, καθώς καταλάμβαναν κοινόχρηστους χώρους, αποτελούσαν εστίες μόλυνσης και εμπόδιζαν την απρόσκοπτη πρόσβαση των πολιτών.

Συγκεκριμένα, απομακρύνθηκαν ανενεργά περίπτερα στη συμβολή της Βασ. Γεωργίου με την Γρηγορίου Λαμπράκη, στην Αιτωλικού με την Ακτή Κονδύλη, καθώς και στην Ηρ. Πολυτεχνείου μεταξύ Σκουζέ και Φίλωνος.

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Δ Η Λ Ω Σ Ε Ι Σ

  • Ο δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης:

«Συνεχίζουμε να απομακρύνουμε περίπτερα στην πόλη μας, τα οποία είναι ανενεργά, προκειμένου να απελευθερωθεί ζωτικός, κοινόχρηστος χώρος για τους δημότες μας και ειδικά για τους συμπολίτες μας με κινητικά προβλήματα. Επιπλέον, με τις ενέργειες αυτές προστατεύουμε τους δημόσιους χώρους και αποτρέπουμε τη δημιουργία εστιών μόλυνσης με επιπτώσεις στους κατοίκους και στην πόλη. Η βελτίωση της καθημερινότητας των Πειραιωτών αποτελεί προτεραιότητα για εμάς και σε αυτή την κατεύθυνση θα συνεχίσουμε να παρεμβαίνουμε, με γνώμονα τη λειτουργική αλλά και την αισθητική αναβάθμιση του αστικού τοπίου του Πειραιά».

  • Ο αντιδήμαρχοςΠροσόδων και Εμπορίου Γρηγόρης Καψοκόλης:

«Καταργήσαμε τρεις θέσεις περιπτέρων και έγινε η αποξήλωσή τους, για να έχουν οι δημότες μας και ειδικά οι συμπολίτες μας με κινητικά προβλήματα, απρόσκοπτη πρόσβαση στα εν λόγω πεζοδρόμια λόγω στενότητάς τους. Αυτό θα συνεχίζουμε να κάνουμε, όπου χρειάζεται, για έναν Πειραιά φιλικό προς τους δημότες και τους επισκέπτες του».

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: