Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Καθαρισμός της παραλίας Φρεαττύδας, εν όψει Καθαράς Δευτέρας

Μώραλης: «Οι πολίτες να διατηρήσουν την παραλία στην καλύτερη δυνατή κατάσταση»

|> Εργασίες καθαρισμού σε όλο το μήκος της παραλίας Φρεαττύδας πραγματοποίησε σήμερα ο Δήμος Πειραιά, στο πλαίσιο της αισθητικής και λειτουργικής αναβάθμισης της παραλίας.

Συγκεκριμένα, οι υπηρεσίες Συνεργείων και Πρασίνου του Δήμου απομάκρυναν ογκώδεις πέτρες από την παραλία και προχώρησαν σε παρεμβάσεις καλλωπισμού του πρασίνου, καθώς και σε εργασίες αισθητικής αναβάθμισης του περιβάλλοντα χώρου.

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

O δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, σε δήλωσή του, ανέφερε:

«Ο Δήμος Πειραιά προχώρησε, για ακόμα μια φορά, σε συντονισμένες εργασίες στην παραλία της Φρεαττύδας, με στόχο την αισθητική της αναβάθμιση. Οι παρεμβάσεις αυτές είχαν στόχο να βελτιώσουν την εικόνα της παραλίας, εν όψει της Καθαράς Δευτέρας, όπου θα υποδεχθούμε πολύ κόσμο για να γιορτάσουμε τα Κούλουμα, αλλά και γενικότερα με αφορμή την έναρξη της ανοιξιάτικης περιόδου. Αν και δεν υπάρχει δυνατότητα υλοποίησης εκτεταμένων αναπλάσεων, δεδομένου ότι ο χώρος είναι χαρακτηρισμένος αρχαιολογικός, ως Δημοτική Αρχή συνεχίζουμε να καταβάλλουμε προσπάθειες, προκειμένου οι παραλίες της πόλης μας να είναι όμορφες και καθαρές. Θα ήθελα να καλέσω τους πολίτες να διατηρήσουν την παραλία στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, καθώς είναι σημαντικό να σεβόμαστε και να προστατεύουμε όλοι το περιβάλλον».

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: