Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Καμμιά φορά είναι δύσκολο να βρεθεί τίτλος σε κάποιο φωτογραφικό θέμα…

Ας τον βρει οποιοδήποτε αιρετό μέλος του δημοτικού συμβουλίου Πειραιά

Τ/Π |> Μια εικόνα χίλιες λέξεις“, λέει μια παλιά κινέζικη παροιμία. Ο λόγος για την φωτογραφία από το πλέον κεντρικό σημείο του Πειραιά, όπου οι δύο κάδο ι σκουπιδιών βρίσκονται σε απόσταση… αναπνοής από το Δημοτικό Θέατρο, με τη μπόχα προσφορά στους ανθρώπους που περιμένουν το λεωφορείο!

Πρόκειται για την πιο πολυσύχναστη στάση του Πειραιά. Βρίσκεται επί της λεωφόρου Ηρώων Πολυτεχνείου, περίπου 80 μέτρα από το Δημοτικό Θέατρο, 30 μέτρα από την μία έξοδο του σταθμού Μετρό, 20 μέτρα από τον ανδριάντα του Κολοκοτρώνη και 70 μέτρα από το Δημαρχείο!

Η εικόνα ίσως να μην συνάδει με το… ‘’Destination Piraeus’’, αλλά είναι μία πειραϊκή… σταθερά, που δεν φαίνεται να ενοχλεί κανέναν! Κι ας μπορεί να θεωρηθεί σαν σκηνικό από κάποια τριτοκοσμική σκουπιδοτενεκεδούπολη.

Όμως το θέμα δεν αφορά μόνον τη δημοτική Αρχή, αλλά σύσσωμη τη δημοτική αντιπολίτευση, αφού δεν δείχνει να αντιδρά σε θέματα που αφορούν άμεσα τον κάτοικο αυτής της πανέμορφης πόλης. Του Πειραιά που ‘’εκλιπαρεί’’ για λιγότερη αδιαφορία…

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: