Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

‘’Πάρε το μετρό για Πειραιά’’ για τουριστική προβολή της πόλης!

Καμπάνια του Δήμου Πειραιά, με πειραϊκές εικόνες στους σταθμούς, Αγ. Παρασκευή, Αγ. Μαρίνα, Δουκ. Πλακεντίας, Κεραμεικός, Πανόρμου

|> Με δεκάδες εικόνες και φωτογραφίες του Πειραιά γέμισαν σταθμοί και συρμοί του Μετρό,  στο πλαίσιο της νέας τουριστικής καμπάνιας του Δήμου Πειραιά και του Destination Piraeus για την ανάδειξη και τουριστική προβολή της πόλης.

Η καμπάνια ‘’Πάρε το μετρό για Πειραιά’’ προβάλλεται στους σταθμούς Αγία Παρασκευή, Αγία Μαρίνα, Δουκίσσης Πλακεντίας, Κεραμεικός και Πανόρμου και παράλληλα, οι συρμοί του Μετρό της Γραμμής 3, έχουν ‘’ντυθεί’’ εσωτερικά με  εικόνες από τον Πειραιά.

Με αφορμή την έναρξη της εμπορικής λειτουργίας των νέων σταθμών ‘’Δημοτικό Θέατρο’’, ‘’Πειραιάς’’ και ‘’Μανιάτικα’’, ο Δήμος Πειραιά σε συνεργασία με τη ΣΤΑΣΥ ΑΕ προβάλλει με στοχευμένα διαφημιστικά μηνύματα τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της πόλης του Πειραιά, τοπόσημα και σημεία ενδιαφέροντος, με στόχο να προσελκύσει περισσότερους επισκέπτες στην πόλη.

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Την ίδια ώρα, σε συνεργασία του Δήμου Πειραιά με τον Εμπορικό Σύλλογο Πειραιά και με στόχο την τόνωση της εμπορικής κίνησης εν όψει των εορτών, μια σειρά εκπλήξεων και ψυχαγωγικών δράσεων πραγματοποιούνται στο κέντρο της πόλης.

Η καμπάνια ‘’Πάρε το μετρό για Πειραιά’’ είναι μια εσωτερική παραγωγή της Διεύθυνσης Εξωστρέφειας, Τουρισμού και Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων του Δήμου Πειραιά σε υλοποίηση της εταιρίας ‘’Designature’’.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: