Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Κόπηκε η πίτα στην Δ’ Κοινότητα Πειραιά

Ο δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης παραβρέθηκε στην κοπή της πίτας της Δ΄ Δημοτικής Κοινότητας, στον πολιτιστικό πολυχώρο «Κώστας Κωσταράκος, στα Καμίνια. Ο κ. Μώραλης στην ομιλία του εξήρε την όρεξη και τη διάθεση για δουλειά που υπάρχει στις Δημοτικές Κοινότητες και υπογράμμισε, ότι επιδίωξη της Δημοτικής Αρχής είναι ο Δήμος Πειραιά να μπορεί να ανταπεξέρχεται στις ανάγκες των Πειραιωτών και της πόλης για τα βασικά και τα αυτονόητα και οι χορηγίες να καλύπτουν κάτι παραπάνω από αυτά.

Πιο συγκεκριμένα, ο δήμαρχος Πειραιά, μεταξύ άλλων, τόνισε:
«Εύχομαι χρόνια πολλά, καλή χρονιά, με υγεία σε εσάς και στις οικογένειές σας. Θα συμφωνήσω με τον αιδεσιμώτατο ότι κάτι φαίνεται να αλλάζει στα Καμίνια. Εγώ ελπίζω για όλο τον Πειραιά. Η παρουσία όλων εδώ και αυτή η πολύ οργανωμένη γιορτή που γίνεται σήμερα από τον Πρόεδρο και από τα μέλη της Κοινότητας, δείχνουν ότι κάτι αλλάζει. Αυτό που εγώ έχω διαπιστώσει όχι μόνο στα Καμίνια, αλλά σε όλες τις Κοινότητες, είναι ότι έχουν μπει και επικεφαλής ως Πρόεδροι, αλλά και ως μέλη, άνθρωποι που έχουν διάθεση και όρεξη, άνθρωποι που αγαπούν τις γειτονιές τους. Αυτό νομίζω είναι ένα στοιχείο το οποίο έλειπε κατά το παρελθόν. Είμαστε όλοι μια ομάδα, μια γροθιά και οι Δημοτικές Κοινότητες και ο Δήμος. Έτσι νοιώθουμε».

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν: Ο πρώην υπουργός  Κ. Αρβανιτόπουλος, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ  Δ. Καρύδης, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Γ. Δαβάκης, οι αντιδήμαρχοι : Γ. Μελάς, Π. Καλογερόγιαννης, Α. Αργουδέλης, Αθηνά Γλύκα-Χαρβαλάκου, η εντεταλμένη δημοτική σύμβουλος Χάρις Ζηλάκου, οι δημοτικοί σύμβουλο Η. Κατσαφάδος και Χ. Σδρένιας, οι πρόεδροι της Δ΄ Δημοτικής Κοινότητας Α. Πούλος, της Α΄ Ν. Γκόλφης, της Ε΄ Γ. Βοϊδονικόλας κ.ά

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: