Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Κώστας Κατσαφάδος: ‘’Από τον Πειραιά στείλαμε το μήνυμα της νέας νίκης’’

Προεκλογική ομιλία στην κατάμεστη πλατεία Κοραή – Αύριο Τετάρτη περιοδεία και ομιλίες στο Αγκίστρι (12 μ) και την Αίγινα (7 μμ)

|> «Σήμερα από εδώ, από τον Πειραιά, δίνουμε το μήνυμα της νίκης. Για μια νέα εντολή αυτοδυναμίας στη Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Σήμερα από εδώ, όλοι μαζί στέλνουμε ένα ξεκάθαρο μήνυμα: Η Ελλάδα δεν γυρίζει πίσω. Ο Πειραιάς δεν γυρίζει πίσω. Και θέλω να σας ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου για τη σημερινή συγκλονιστική σας παρουσία. Η πλατεία Κοραή όσο και να μεγαλώνει τόσο θα την γεμίζουμε για να γιορτάζουμε τη δημοκρατία και τη Νέα Δημοκρατία».

Αυτό ήταν το κεντρικό μήνυμα της ομιλίας του υφυπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής και υπ. βουλευτή της ΝΔ στην Α’ Πειραιά και Νήσων, Κώστα Κατσαφάδου, χθες στην πλατεία Κοραή.

Ο κ. Κατσαφάδος, στην ομιλία του, μεταξύ άλλων, είπε:

  • «Ο τόπος απαιτεί σταθερότητα στις κατακτήσεις του, απαιτεί συνέχεια στην πρόοδό του και απαιτεί συνέπεια στην πορεία που έχει χαράξει προς τα εμπρός. Πετύχαμε να ξεπεράσουμε ως τώρα τόσο μεγάλες δυσκολίες σε τόσο μικρό χρόνο. Πρώτα τις μεταναστευτικές εισβολές στον Έβρο και στο Αιγαίο, μετά μια πανδημία, η οποία κράτησε παραπάνω από δύο χρόνια, έπειτα την ενεργειακή κρίση και την παγκόσμια ακρίβεια από τον πόλεμο στην Ουκρανία. Απέναντι σε όλα αυτά μείναμε όρθιοι με την Ελλάδα πιο ισχυρή, σήμερα, από ό,τι ήταν πριν από τέσσερα χρόνια. Με την κοινωνία πιο ενωμένη. Με τους Έλληνες παρά τις δυσκολίες που έχουμε ακόμα μπροστά μας, πιο αισιόδοξους. Αλλά όχι μόνο, γιατί στο ίδιο διάστημα δεν ξεχάσαμε στιγμή τις δεσμεύσεις μας».

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

  • «Οι ώμοι των Ελλήνων ελάφρωσαν μόνιμα από βάρη ύψους 7 δισεκατομμυρίων ευρώ. Σας είχα πει ότι θα κόψουμε τον ΕΝΦΙΑ κατά 30% και τον μειώσαμε κατά 35%. Και 10% ακόμα από εδώ και στο εξής για ασφαλισμένα ακίνητα. Αυξήθηκε το αφορολόγητο. Ο πρώτος συντελεστής έπεσε από το 22% στο 9%. Καταργήθηκε η εισφορά αλληλεγγύης ενώ, ναι, και οι γονείς μεταβιβάζουν πλέον δωρεάν τις περιουσίες στα παιδιά τους. Καταργήσαμε, ουσιαστικά, το φόρο της γονικής παροχής».
  •  «Μαζί θα συνεχίσουμε, μαζί θα τα καταφέρουμε, μαζί θα πετύχουμε να δημιουργήσουμε την Ελλάδα που μας αξίζει και θέλουμε. Την ισχυρή Ελλάδα για μας και τα παιδιά μας. Θα είμαι παρών στην υπηρεσία των πολιτών του Πειραιά και των νησιών μας, αλλά και ολόκληρης της πατρίδας. Δώστε μου δύναμη, να είμαι η δύναμή σας. Όσο πιο μεγάλη δύναμη μου δώσετε, τόσο περισσότερο έργο θα σας ανταποδώσω με την ίδια αγάπη, πάθος και αφοσίωση».

> Αύριο Τετάρτη 17/5, ο Κώστας Κατσαφάδος, θα περιοδεύσει το πρωί, στο Αγκίστρι (ομιλία 12 μ) και το απόγευμα, στην Αίγινα (ομιλία 7 μμ).

Απάντηση