Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Με δέκα νέα οχήματα ενισχύεται η υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Πειραιά

Τρία ηλεκτροκίνητα σάρωθρα, πέντε ημιφορτηγά πολλαπλών χρήσεων και δύο ημιρυμουλκούμενα απορριμματοκιβώτια

|> Με δέκα νέα οχήματα ενισχύεται ο στόλος του Δήμου Πειραιά, εκσυγχρονίζοντας ακόμη περισσότερο τις υπηρεσίες αποκομιδής των απορριμμάτων, καθώς και άλλους νευραλγικούς τομείς.

Συγκεκριμένα, ο Δήμος Πειραιά παρέλαβε χθες, τρία ηλεκτροκίνητα σάρωθρα με χρηματοδότηση από το πρόγραμμα «Α. Τρίτσης», καθώς επίσης πέντε ημιφορτηγά πολλαπλών χρήσεων και δύο ημιρυμουλκούμενα απορριμματοκιβώτια για την μεταφόρτωση απορριμμάτων, τα οποία προμηθεύτηκε από ιδίους πόρους.

Η παραλαβή των οχημάτων πραγματοποιήθηκε στον Σταθμό Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων του Δήμου Πειραιά, στο Σχιστό, παρουσία του αντιδημάρχου Καθαριότητας και Ανακύκλωσης Παναγιώτη Ρέππα.

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

 Δ Η Λ Ω Σ Ε Ι Σ

  • Ο δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης:

«Συνεχίζουμε δυναμικά ώστε να διατηρήσουμε σε πολύ υψηλό επίπεδο την καθαριότητα στον Πειραιά, κάτι το οποίο επιτύχαμε με πολύ μεγάλη προσπάθεια τα προηγούμενα χρόνια. Παραλάβαμε σήμερα νέα οχήματα που αναβαθμίζουν ακόμα περισσότερο τον στόλο του Δήμου Πειραιά, μεταξύ των οποίων τρία ηλεκτροκίνητα. Τα οχήματα αυτά θα αξιοποιηθούν στον τομέα Καθαριότητας, καθώς και σε άλλους τομείς του δήμου, προκειμένου να παρέχουμε στους δημότες μας τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες».

  • Ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Ανακύκλωσης Παναγιώτης Ρέππας:

«Συνεχίζεται η αναβάθμιση του στόλου μας με δέκα νέα οχήματα, τα τελευταία οχήματα που παραλαμβάνουμε γι΄ αυτήν την χρονιά. Πρόκειται για πέντε ημιφορτηγά πολλαπλών χρήσεων, εκ των οποίων τα τρία έχουν εκχιονιστική λεπίδα, προκειμένου να αντιμετωπίσουμε πιθανές χιονοπτώσεις, τρία ηλεκτροκίνητα σάρωθρα και δύο απορριμματοκιβώτια μεταφόρτωσης απορριμμάτων. Επενδύουμε στον στόλο μας, αλλά και στο έμψυχο δυναμικό, γιατί όταν έχουν καινούργια μηχανήματα και καινούργιο στόλο, εργάζονται με περισσότερη αποδοτικότητα και ασφάλεια».

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: