Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Το Δημοτικό Αντικυθήρων υποδέχεται τρεις μαθητές!

Με μία δασκάλα, τους μαθητές – αδέλφια της οικ. Ανδρόνικου και 4 ηλεκτρονικούς υπολογιστές!

|> Τον αντιπεριφερειάρχη Νήσων Παναγιώτη Χατζηπέρο επισκέφθηκε χθες η οικογένεια του Διονύση Ανδρόνικου. Η οικογένεια Ανδρόνικου, ο Διονύσης, η Δέσποινα, η Αναστασία, η Σταματία και ο Ιάκωβος, είναι αυτή που πήρε την μεγάλη απόφαση για μόνιμη εγκατάσταση στο νησί των Αντικυθήρων. Η παρουσία των τριών αυτών παιδιών, αποτέλεσε την αφορμή να επαναλειτουργήσει και να ακουστούν παιδικές φωνές στο Δημοτικό Σχολείο του νησιού το οποίο έκλεισε πριν από 25 χρόνια.

Ο αντιπεριφερειάρχης υποδεχόμενος την οικογένεια εξέφρασε την μεγάλη χαρά του και την βαθιά του συγκίνηση στα παιδιά, τους γονείς και την εκτίμηση του στην δασκάλα για το σπουδαίο έργο που επιτελεί. Παραδίδοντας τους 4 ηλεκτρονικούς υπολογιστές, που δωρίζει η Περιφέρεια στο σχολείο, την δασκάλα και τα παιδιά -με απόφαση της περιφερειάρχη Ρένας Δούρου- ευχήθηκε καλή πρόοδο, καλές διακοπές, ενώ παράλληλα τους προσέφερε και από ένα καλάμι ψαρέματος προκειμένου να μάθουν να ψαρεύουν!

Τέλος, φωτογραφήθηκαν με το ομοίωμα του Μνημείου των Συμιακών Σφουγγαράδων που πρόκειται να τοποθετηθεί στο λιμάνι του Ποταμού των Αντικυθήρων και το οποίο χρηματοδοτεί η Περιφέρεια Αττικής.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: