Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Ημερίδα στίβου για παιδιά σήμερα στον Δήμο Νίκαιας – Αγ. Ι. Ρέντη

Με τίτλο “Από τη Σμύρνη στη Νίκαια, 100 χρόνια προσφυγιάς” και στο πλαίσιο των δράσεων  “100 χρόνια από τη Μικρασιατική καταστροφή”

|> Ημερίδα στίβου για παιδιά προσχολικής και σχολικής ηλικίας πραγματοποιείται σήμερα Σάββατο 5/11 (9:30 πμ). από τη διεύθυνση Αθλητισμού του Δήμου Νίκαιας – Αγ. Ι. Ρέντη στο Δημοτικό Στάδιο Ρέντη (28ης Οκτωβρίου και Μακρυγιάννη).

Η ημερίδα φέρει τίτλο “Από τη Σμύρνη στη Νίκαια, 100 χρόνια προσφυγιάς” και εντάσσεται στις δράσεις του Δήμου για τα “100 χρόνια από τη Μικρασιατική καταστροφή, 1922-2022”, με τον δήμαρχο Νίκαιας – Αγ. Ι. Ρέντη, Γιώργο Ιωακειμίδη, και τον αντιδήμαρχο Αθλητισμού, Ελευθέριο Χατζηπαυλίδη να αναφέρονται στις σύντομες ομιλίες τους στα αθλητικά δρώμενα της Μικράς Ασίας, και στη συνέχεια να κηρύττουν την έναρξη των αγώνων.

Δικαίωμα συμμετοχής στους αγώνες στίβου έχουν τα παιδιά που είναι ήδη εγγεγραμμένα στα αθλητικά σωματεία της ευρύτερης περιοχής του Δήμου Νίκαιας – Αγ. Ι. Ρέντη, αλλά και ανεξάρτητοι αθλητές οι οποίοι διαθέτουν Κάρτα Υγείας σε ισχύ ή ιατρική γνωμάτευση ότι είναι
υγιείς και μπορούν να συμμετάσχουν σε αγώνες, καθώς και ένα αποδεικτικό έγγραφο έτους γέννησης.

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται στο στάδιο μία ώρα πριν την έναρξη του κάθε αγωνίσματος, σύμφωνα με την προκήρυξη, ενώ μέχρι στιγμής έχουν δηλώσει θετική ανταπόκριση οι ομάδες: ΑΟ Ερμής Νικαίας, Σπύρος Λούης Κορυδαλλού, Ολυμπιακός, ΓΣ Σαλαμίνας, Άρης Νικαίας, Παναθηναϊκός και ΑΣ Φίλων.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν ανάλογα με την ηλικία και το φύλο σύμφωνα με το ακόλουθο πρόγραμμα, και θα ισχύσουν οι κανονισμοί στίβου του ΣΕΓΑΣ και της World Athletics 2021-2022.

Επισημαίνεται ότι σε όλη τη διάρκεια της ημερίδας θα εφαρμόζονται τα έκτακτα μέτρα προστασίας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κορωνοϊού COVID-19 που θα ισχύουν μέχρι την ημερομηνία διεξαγωγής των αγώνων.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: