Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Με υπογραφή Βοϊδονικόλα η 5η Ανθοκομική Έκθεση του Τινάνειου

Ο δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, εγκαινίασε την 5η Ανθοκομική Έκθεση στον Τινάνειο Κήπο (Βασιλέως Γεωργίου και Φίλωνος).

Πλήθος κόσμου έδωσε το παρών στα εγκαίνια της Έκθεσης, ενώ δημότες κατέκλυσαν τον Τινάνειο κήπο, επιλέγοντας λουλούδια και φυτά ανάμεσα σε χιλιάδες είδη, που εκθέτει ο Αγροτικός Ανθοκομικός Συνεταιρισμός Φυτωριούχων Αχαρνών Αττικής, σε προσιτές τιμές.

Κατά την τελετή των εγκαινίων η Φιλαρμονική Δήμου Πειραιά ψυχαγώγησε τους επισκέπτες

Η 5η Ανθοκομική Έκθεση θα διαρκέσει έως τις 17 Μαΐου και λειτουργεί 9 πμ – 9 μμ.

Ο δήμαρχος Πειραιά στην ομιλία του, μεταξύ άλλων, είπε:

«Είναι ιδιαίτερη χαρά μου, που σήμερα εγκαινιάζουμε την Ανθοκομική Έκθεση στον Τινάνειο Κήπο. Είναι η 5η συνεχόμενη χρονιά που πραγματοποιείται η έκθεση και είναι αισιόδοξο να βλέπεις τον Τινάνειο κήπο να γεμίζει από λουλούδια, χρώματα αρώματα και φυτά. Είναι ευχάριστες αυτές οι δύο και πλέον εβδομάδες που θα διαρκέσει η Ανθοκομική έκθεση και όλοι οι δημότες του Πειραιά και όχι μόνο μπορούν να τη χαρούν. Οφείλω να πω ότι το πράσινο στην πόλη μας λείπει, καθώς έχουμε λίγες εστίες πρασίνου. Στόχος της Δημοτικής Αρχής είναι από τη μια να συντηρεί τις υπάρχουσες εστίες πρασίνου και από την άλλη να δημιουργήσει νέες. Θεωρώ πως όποιος επισκεφθεί την Ανθοκομική έκθεση θα έχει τη δυνατότητα να δημιουργήσει τη δική του εστία πρασίνου στο σπίτι του, στο μπαλκόνι του. Να συμβάλλει ο καθένας ατομικά σε μια βελτίωση στην ποιότητα της ζωής μας και στην καθημερινότητά μας».

pireas anthi voido3b

Από την τελετή των εγκαινιών της 5ης Ανθοκομικής Έκθεσης. Δεύτερος από τα αριτερά ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος Περιβάλλοντος και Πρασίνου, Σταύρος Βοϊδονικόλας. Ένας αφανής “εργάτης” του δήμου Πειραιά, που αποδίδει υπό την σκιά των προβολέων…

Από την πλευρά του ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος Περιβάλλοντος και Πρασίνου, Σταύρος Βοϊδονικόλας, που είναι ο επικεφαλής αυτής της δράσης, δήλωσε:

«Είμαστε ευτυχείς που για ακόμα μια χρονιά υποδεχθήκαμε την Ανθοκομική Έκθεση στην πόλη μας. Η προσπάθειά μας είναι να δώσουμε αισιοδοξία στον κόσμο, αυτές τις δύσκολες μέρες που περνάμε και είναι μια ακόμα ευκαιρία μέσα από τα λουλούδια και τις ανοιξιάτικες μυρωδιές της Έκθεσης, να δώσουμε μια νότα ελπίδας στους Πειραιώτες».

 

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: