Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Μώραλης – Μοραντζής για νέες ασφαλτοστρώσεις σε δρόμους της Β΄ Δημοτικής Κοινότητας

‘’Πρεμιέρα’’ από τη Μανούσου Κούνδουρου της Καστέλλας και θα αποκατασταθούν και αναβαθμιστούν άλλοι 30 δρόμοι της περιοχής

|> Νέες ασφαλτοστρώσεις σε μικρούς και μεγάλους δρόμους της Β΄ Δημοτικής Κοινότητας άρχισαν χθες, στο πλαίσιο του μεγάλου προγράμματος που υλοποιεί ο Δήμος Πειραιά, με χρηματοδότηση ύψους 4,3 εκ. ευρώ από την Περιφέρεια Αττικής.

Η αρχή έγινε από την οδό Μανούσου Κούνδουρου της Καστέλλας, όπου παρευρέθηκαν ο δήμαρχος Γιάννης Μώραλης και ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Αντώνης Μοραντζής.

Με την αποκατάσταση και αναβάθμιση των 30 δρόμων της Β΄ Δημοτικής Κοινότητας ολοκληρώνεται το εν λόγω πρόγραμμα που άρχισε πριν έναν χρόνο από τον Δήμο Πειραιά, καθώς ήδη έχουν ολοκληρωθεί ανάλογες εργασίες και στις άλλες 4 Δημοτικές Κοινότητες.

Σημειώνεται ότι, στη Β΄ Δημοτική Κοινότητα θα αποκατασταθούν  30 δρόμοι, με στόχο τη βελτίωση του οδικού δικτύου της περιοχής.

Ήδη, έχει δρομολογηθεί διαγωνισμός για νέες ασφαλτοστρώσεις και στις 5 Δημοτικές Κοινότητες.

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Δ Η Λ Ω Σ Ε Ι Σ

  • Γιάννης Μώραλης:

«Βρέθηκα στην Καστέλλα όπου ξεκίνησαν σήμερα εργασίες ασφαλτοστρώσεων σε μικρούς και μεγάλους δρόμους σε μια ευρεία περιοχή της Β΄ Δημοτικής Κοινότητας. Πρόκειται για μια σημαντική παρέμβαση, έτσι ώστε να γίνουν οι δρόμοι πιο ασφαλείς, πιο προσβάσιμοι και πιο λειτουργικοί.  Τα έργα «καθημερινότητας» αποτελούν προτεραιότητα για τη Δημοτική μας Αρχή, καθώς αναβαθμίζουν τις γειτονιές μας και κατ΄ επέκταση την ποιότητα ζωής των Πειραιωτών και σε αυτή την κατεύθυνση θα συνεχίσουμε. Επιδίωξή μας άλλωστε, είναι να αλλάξουμε προς το καλύτερο κάθε δρόμο στην πόλη μας, μένοντας πιστοί στις δεσμεύσεις μας απέναντι στους Πειραιώτες. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την Αντιπεριφερειάρχη Πειραιά Σταυρούλα Αντωνάκου, τον νυν Περιφερειάρχη Νίκο Χαρδαλιά και τον τέως Περιφερειάρχη Γιώργο Πατούλη για την εποικοδομητική μας συνεργασία, καθώς τα  αιτήματα του Δήμου Πειραιά σε πολύ μεγάλο βαθμό ικανοποιούνται».

  • Αντώνης Μοραντζής:

«Βρισκόμαστε στη Β΄ Δημοτική Κοινότητα, στην περιοχή της Καστέλλας, όπου  σήμερα ξεκινήσαμε ασφαλτοστρώσεις στην «Μανούσου Κούνδουρου»  και θα συνεχίσουμε  στους υπόλοιπους δρόμους.

Είμαστε στο τέλος της μεγάλης εργολαβίας, η οποία χρηματοδοτήθηκε από την Περιφέρεια Αττικής και ήδη έχουμε δρομολογήσει την καινούργια σύμβαση και για τις πέντε Δημοτικές Κοινότητες.

Συνεχίζουμε την προσπάθεια και κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για τις υποδομές της πόλης».

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: