Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Νέες κυκλοφοριακές παρεμβάσεις λόγω έργων για τις ράγες του Τραμ

Με επιπλέον εμπόδια από χθες η κυκλοφορία των οχημάτων στον Πειραιά. Οι νέες κυκλοφοριακές παρεμβάσεις που εμφανίστηκαν χθες 30/3 και θα ισχύουν έως και τις 30/9 (μισό χρόνο!) έγιναν λόγω κατασκευής τροχιόδρομου για το Τραμ.

Σημειώνεται, ότι την Πέμπτη 2/4 το μεσημέρι, δίνεται συνέντευξη Τύπου από κατοίκους και φορείς που συνεχίζουν αντιδρούν στο Τραμ…

Σχετικά, με την “μετ΄εμποδίων” κυκλοφορία:

Τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην αριστερή λωρίδα της οδού Εθνάρχου Μακαρίου, από το ύψος της συμβολής της με την οδό Καραολή Δημητρίου, μέγιστου μήκους 300μ., ρεύμα κυκλοφορίας προς Πειραιά.

Πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων, με εξαίρεση τα οχήματα των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς, στον συνδετήριο κλάδο εξόδου της οδού Εθν. Μακαρίου προς την οδό Μ. Ασίας, ρεύμα κυκλοφορίας προς Πειραιά. Κατά την διακοπή, η κυκλοφορία των οχημάτων θα πραγματοποιείται δεξιά από την Καραολή και Δημητρίου.

Τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στον συνδετήριο κλάδο της οδού Εθν. Μακαρίου με την οδό Παναγίας Μυρτιδιώτισσας, 2,85μ. από το αριστερό άκρο του οδοστρώματος, μέγιστου μήκους 90μ., ρεύμα κυκλοφορίας προς Μικρολίμανο.

Τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στη δεξιά λωρίδα της Λ. Ποσειδώνος – Μ. Ασίας, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Ζερβού και Γρ. Λαμπράκη, ρεύμα κυκλοφορίας προς Πειραιά. Κατά την διακοπή η έξοδος της Μ. Ασίας προς την οδό Πειραιώς θα παραμείνει ανοιχτή.

Επίσης, στην περιοχή των έργων και κατά τη διάρκεια εκτέλεσης αυτών, καθορίζεται ως ανώτατο όριο ταχύτητας, τα 40 χλμ/ώρα, όπως επίσης η απαγόρευση του προσπεράσματος επί των οδών Εθν. Μακαρίου και Λ. Ποσειδώνος – Μ. Ασίας.

Η Τροχαία παρακαλεί τους οδηγούς των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση. Τώρα, μάλιστα!

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: