Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Ξεβρώμισαν… οι γέφυρες του Νέου Φαλήρου και αποχώρησαν οι ‘’ένοικοι ‘’…

Σε εκτεταμένο καθαρισμό του χώρου προχώρησε η  αρμόδια διεύθυνση Καθαριότητας του Δήμου Πειραιά – Οι επιχειρήσεις θα συνεχιστούν

|> Ο Δήμος Πειραιά προχώρησε σε καθαρισμό στο Νέο Φάληρο, κάτω από τις γέφυρες, όπου είχε εγκατασταθεί ομάδα περιπλανώμενων ατόμων, οι οποίοι και απομακρύνθηκαν.

Η διεύθυνση Καθαριότητας και Ανακύκλωσης με μηχανήματα έργου, φορτηγά και με προσωπικό, απομάκρυνε όλες τις πρόχειρες κατασκευές και τα απορρίμματα που είχαν συγκεντρωθεί στο σημείο και στη συνέχεια προχώρησε σε εκτεταμένο καθαρισμό του χώρου. Ανάλογες δράσεις πραγματοποιήθηκαν και τις προηγούμενες ημέρες στην οδό Πύλης, γύρω από την Κυριακάτικη Αγορά, στον Τινάνειο Κήπο και στην πλατεία Καραϊσκάκη στο λιμάνι και θα συνεχιστούν, όπου χρειαστεί καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Δ Η Λ Ω Σ Ε Ι Σ

  • Ο δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης:

«Συνεχίζουμε τις συντονισμένες δράσεις, για την καθαριότητα της πόλης μας. Η προσπάθεια αυτή είναι συνεχής, καθώς, ιδιαίτερα κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, παρατηρείται το φαινόμενο ομάδες περιπλανώμενων ανθρώπων να εγκαθίστανται σε διάφορα σημεία της πόλης. Είμαστε εδώ και προσπαθούμε να αντιμετωπίσουμε άμεσα την κάθε περίπτωση, ενώ παράλληλα τα συνεργεία του δήμου προχωρούν σε καθαρισμό των κοινόχρηστων χώρων. Θα συνεχίσουμε να παρεμβαίνουμε, προκειμένου να διασφαλίσουμε – στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων μας – την καθαριότητα και την εύρυθμη λειτουργία της πόλης μας».

  • Ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας Παναγιώτης Ρέππας:

«Ολοκληρώθηκε ο καθαρισμός κοινόχρηστων χώρων σε διάφορα σημεία της πόλης μας από την Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου μας. Οι ενέργειες αυτές θα συνεχιστούν καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού. Οφείλουμε να διατηρούμε την πόλη μας καθαρή και αυτό θα συνεχίσουμε να πράττουμε, παρεμβαίνοντας όπου χρειαστεί».

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: