Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Οι “Onirama” ανοίγουν την Πέμπτη την αυλαία στις ‘’Ημέρες Θάλασσας 2024’’

Η έναρξη των εκδηλώσεων θα γίνει με την συναυλία στις 8 μμ έξω από το Δημοτικό

|> Με τους «Onirama», σε μια μοναδική βραδιά γεμάτη μουσική, θα γίνει η έναρξης των εκδηλώσεων «Ημέρες θάλασσας 2024» που θα παρουσιάζει η δημοσιογράφος Μπάγια Αντωνοπούλου.

Ο Δήμος Πειραιά για 10η συνεχόμενη χρονιά εφέτος διοργανώνει τις «Ημέρες Θάλασσας», ένα πανόραμα εκδηλώσεων με επίκεντρο τη θάλασσα, την ιστορία και τον πολιτισμό του Πειραιά, με τη συμμετοχή φορέων και συλλόγων της πόλης.

Ένα μοναδικό ταξίδι ψυχαγωγίας, διασκέδασης, εξερεύνησης και μάθησης, το οποίο προσφέρει περισσότερες από εκατό δωρεάν εκδηλώσεις για όλους, μεταξύ των οποίων συναυλίες, ξεναγήσεις, εκθέσεις φωτογραφίας και ζωγραφικής, συνέδρια και πολλές εκπαιδευτικές, πολιτιστικές και αθλητικές δράσεις για μικρούς και μεγάλους.

Από την Πέμπτη 23 Μαΐου έως και τις 2 Ιουνίου 2024 ο Πειραιάς γίνεται πόλος έλξης για όλους και με επίκεντρο τη θάλασσά του, ξεκινάει ένα συναρπαστικό ταξίδι διάρκειας 11 ημερών στον πολιτισμό και την ιστορία!

Οι «Ημέρες Θάλασσας» διοργανώνονται από τον Δήμο Πειραιά και το Destination Piraeus, υπό την αιγίδα των υπουργείων Εθνικής Άμυνας, Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής, Τουρισμού και του Ε.Ο.Τ. και σε συνδιοργάνωση με το Plus Πειραιάς, το Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας, την ΚΟ.Δ.Ε.Π., τη Δημοτική Ραδιοφωνία Πειραιά «Κανάλι 1 – 90,4 FM», στο πλαίσιο της E.M.D. (European Maritime Day).

Αναλυτικά το πρόγραμμα των Ημερών Θάλασσας 2024, πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης στο: www.imeresthalassas.gr

Ακολουθήστε τους επίσημους λογαριασμούς της διοργάνωσης στα κοινωνικά δίκτυα, https://www.facebook.com/ImeresThalassas και

https://www.instagram.com/imeresthalassas για να μαθαίνετε τα νέα, πληροφορίες για δράσεις και εκδηλώσεις, με φωτογραφίες και live μεταδόσεις.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: