Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Οι αθλητικές διοργανώσεις τής χρονιάς στα νησιά της Αττικής

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το πρόγραμμα από την Περιφερειακή Ενότητα Νήσων – Τι δήλωσε η Βασιλική Θεοδωρακοπούλου-Μπόγρη

|> Η Περιφέρεια Αττικής, η Περιφερειακή Ενότητα Νήσων, επιδιώκοντας  τη θεσμοθέτηση αθλητικών γεγονότων και τη δημιουργία αθλητικής παράδοσης στα νησιά της, συνδιοργάνωσε και υλοποίησε για το 2021 τις παρακάτω αθλητικές εκδηλώσεις:

  • Salamina Epic MTB Cup 2021 (Σαλαμίνα)
  • PoroSea 2021 (Πόρος)
  • 3rdTrimoreSwimRun Hydra 2021 (Ύδρα)
  • 10ος Αγώνας Δρόμου “Ιωάννης Καποδίστριας” (Αίγινα)
  • Πρωτάθλημα LaserRDL Aνδρών 2021 (Σαλαμίνα)

Το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με το 3rd Trimore Swim Run Hydra 2021, το οποίο πραγματοποιήθηκε στις 21/11 στην Ύδρα, όπου και παρευρέθηκε η αντιπεριφερειάρχης Νήσων Βασιλική ΘεοδωρακοπούλουΜπόγρη. Οι αγώνες απευθύνονταν τόσο στο ευρύ κοινό όσο και σε διεθνείς πρωταθλητές, η παρουσία των οποίων έστρεψε το βλέμμα της διεθνούς επικαιρότητας στα νησιά της Αττικής .

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Η αντιπεριφερειάρχης Νήσων αναφερόμενη στο συνολικό πρόγραμμα αθλητικών διοργανώσεων 2021, δήλωσε:

«Η Περιφέρεια Αττικής και ο περιφερειάρχης κ. Γιώργος Πατούλης, θα συνεχίσουν να στέκονται αρωγοί σε αθλητικές διοργανώσεις που προάγουν τα αθλητικά ιδεώδη και προσφέρουν δημιουργικές διεξόδους στις τοπικές κοινωνίες. Ο Αθλητικός τουρισμός ως πόλος έλξης των αθλητών θα βοηθήσει ουσιαστικά τα νησιά μας. Η Περιφερειακή Ενότητα Νήσων στοχεύει στη μετατροπή των νησιών σε κοιτίδες πολιτισμού, προωθώντας μεταξύ άλλων την αθλητική δραστηριότητα. Μέσα από τη συστηματική διοργάνωση τέτοιων δράσεων, ο πολίτης έρχεται σε επαφή με τον αθλητισμό και τον υγιεινό τρόπο ζωής, αλλά και με το φυσικό πλούτο των νησιών μας. Ο αθλητισμός προάγει την σωματική και ψυχική υγεία των ανθρώπων. Είναι πρώτος στο σχεδιασμό της Περιφέρειας που οραματιζόμαστε. Θα συνεχίσουμε με συνέπεια και οργανωμένα να υποστηρίζουμε εκδηλώσεις που σκοπό έχουν το ευ αγωνίζεσθαι αλλά και την τόνωση της τοπικής οικονομίας. Είμαστε αποφασισμένοι να στηρίξουμε τον κόσμο του αθλητισμού. Περιφέρεια Αττικής -Περιφέρεια Ευεξίας -Πρώτος ο Αθλητισμός».

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: