Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Παραχώρηση χώρων από τον ΟΛΠ για χρήση της Μονάδας Υποβρύχιων Αποστολών

Πρόκειται για την ‘’πενταγωνική αίθουσα’’, μέρος της ‘’Παγόδας’’, επιφανείας 2.800 τ.μ. – Παραδόθηκαν και τρία κοντέϊνερς

|> Την παραχώρηση χώρων του λιμένα Πειραιά για την κάλυψη αναγκών στέγασης της Μονάδας Υποβρύχιων Αποστολών του υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, αποφάσισε η ΟΛΠ ΑΕ, στο πλαίσιο εφαρμογής και συνεπούς υλοποίησης της στρατηγικής της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης.

Συγκεκριμένα παραχωρήθηκε η ‘’πενταγωνική αίθουσα’’, που αποτελεί μέρος του πρώην εκθεσιακού κέντρου ‘’Παγόδα’’, επιφανείας 2.800 τ.μ., εντός της οποίας τοποθετήθηκαν δεκαπέντε (15) προκατασκευασμένοι οικίσκοι/isobox, επιφανείας 25 τ.μ. έκαστος, υπαίθριος περιβάλλον χώρος, επιφανείας 530 τ.μ. ενώ παραδόθηκαν και τρία (3) εμπορευματοκιβώτια προκειμένου να χρησιμοποιηθούν ως αποθηκευτικοί χώροι εντός του προαναφερόμενου κτηρίου.

Επισημαίνεται ότι η ΟΛΠ ΑΕ ανέλαβε πλήρως τη δαπάνη και την εκτέλεση των εργασιών που απαιτήθηκαν για τη διαμόρφωση και προσαρμογή των ανωτέρω χώρων ώστε να καταστούν λειτουργικοί και να καλύψουν προσωρινά τις ανάγκες της Μονάδας Υποβρύχιων Αποστολών, μέχρι τη μεταφορά της στις νέες της εγκαταστάσεις.

Σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε ήμερα στον χώρο της πενταγωνικής αίθουσας. απονεμήθηκε από τον υπουργό Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννη Πλακιωτάκη ευχαριστήρια τιμητική πλακέτα στον πρόεδρο της ΟΛΠ Yu Zenggang, για τη σημαντική αυτή απόφαση της εταιρείας, παρουσία του υφυπουργού Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής Κώστα Κατσαφάδου, του γ.γ. Λιμένων, Λιμενικής Πολιτικής & Ναυτιλιακών Επενδύσεων Ευάγγελου Κυριαζόπουλου, του αρχηγού του Λιμενικού Σώματος- Ελληνικής Ακτοφυλακής Γιώργου Αλεξανδράκη και του διοικητή της Μονάδας Υποβρύχιων Δυνάμεων Γιάννη Παπαδάκη.

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Ο κ. Πλακιωτάκης ευχαρίστησε τον Οργανισμό Λιμένος Πειραιώς για τη διαχρονική του προσφορά και ιδιαίτερα τον πρόεδρο της ΟΛΠ Yu Zenggang για τη συμβολή του στην ανάπτυξη της τοπικής κοινωνίας.

Ο κ. Zenggang, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης και αφού παρέλαβε εκ μέρους της εταιρείας την τιμητική πλακέτα ανέφερε ότι όπως πολλές φορές έχει τονίσει και στο παρελθόν τέτοιους είδους δράσεις από πλευράς της εταιρείας αποτελούν πάγια προτεραιότητα και κύριος πυλώνας της συνολικής της στρατηγικής, καθώς κύρια επιδίωξη αποτελεί η δημιουργία αξίας για το σύνολο των ενδιαφερομένων μερών, η οποία προφανώς μεταφράζεται σε συστηματική ανταπόδοση στην κοινωνία και συμβολή στην ποιοτική ανάπτυξη της εθνικής οικονομίας.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: