Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Ορθοπεταλιές… επιζώντων από καρκίνο την Κυριακή 2 Ιουνίου στο Ζάππειο

ΥΓΕΙΑ στις 27/04/2024

Το 4ο Run-Bike-Care πραγματοποιείται και εφέτος από το ‘’Κ.Ε.Φ.Ι.’’

|> O Σύλλογος Καρκινοπαθών, Εθελοντών, Φίλων, Ιατρών, ‘’Κ.Ε.Φ.Ι.’’ διοργανώνει και εφέτος για τέταρτη συνεχή χρονιά το Run-Bike-Care 2024 στο Ζάππειο την Κυριακή 2 Ιουνίου (9:00 – 12:00).

Η εκδήλωση, γίνεται με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Επιζώντων του Καρκίνου και θα δώσει και εφέτος τη δυνατότητα σε όλες και όλους να ενώσουν τις δυνάμεις τους στη μάχη ενάντια στον καρκίνο. Συνδιοργανωτές και εφέτος θα είναι ο ΟΠΑΝΔΑ και ο Δήμος Αθηναίων.

Η δράση θα στηρίξει το πρόγραμμα ‘’Μαζί και στο Σπίτι’’, το οποίο άρχισε να λειτουργεί από το 2018 και από τότε υλοποιεί δωρεάν τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ογκολογικών ασθενών και των οικογενειών τους που δεν είναι σε θέση να μετακινηθούν από το σπίτι τους, παρέχοντας ψυχολογική και κοινωνική υποστήριξη.

Σε σχετική ανακοίνωση του συλλόγου ‘’Κ.Ε.Φ.Ι.’’, αναφέρεται:

«Ελάτε την Κυριακή 2 Ιουνίου 2024 στο Ζάππειο με ώρα έναρξης στις 09.00 και ώρα λήξης στις 12.00 να βρεθείτε στο πλευρό μας και στο πλευρό των ανθρώπων που έχουν μια εμπειρία καρκίνου, υποστηρίζοντας τους μαχητές, θαυμάζοντας τους επιζώντες, τιμώντας όσους έφυγαν από τη ζωή. Μπορείτε να συμμετάσχετε είτε ακολουθώντας τη διαδρομή των 10km με το ποδήλατο ή 5km τρέχοντας ή 2km περπατώντας. Δυνατότητα συμμετοχής έχει κάθε άτομο ή ομάδα, κυριολεκτικά από όπου δύναται και θέλει. Απαραίτητες προϋποθέσεις: το κέφι και η θέληση για προσφορά στον άνθρωπο που νοσεί, στο περιβάλλον του και στο σύνολο της κοινωνίας.

Μαζί μπορούμε να δώσουμε το μήνυμα του RUNBIKECARE! ‘’Τρέχουμε πιο γρήγορα από τον καρκίνο’’. Ενώστε τη δύναμη σας μαζί μας και δηλώστε εθελοντική συμμετοχή για να μας βοηθήσετε στον τομέα της οργάνωσης ή/και την ημέρα της διοργάνωσης, στις 02 Ιουνίου 2024. Μπορείτε να δηλώστε συμμετοχή ΕΔΩ».

> Πληροφορίες: Τηλ. 210.6468222

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: