Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Ο Πειραιάς γιορτάζει το UEFA Super Cup 2023 με εκδηλώσεις στο προαύλιο του Δημοτικού Θεάτρου και στην πλατεία Κοραή

Αύριο και την Τετάρτη, δεκάδες ψυχαγωγικές αθλητικές δράσεις δωρεάν για μικρούς και μεγάλους από τις 10 το πρωί έως το βράδυ

|> Ο Πειραιάς φόρεσε τα γιορτινά του και είναι έτοιμος να υποδεχθεί τη μεγάλη γιορτή του Ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, τον τελικό του UEFA Super Cup 2023 που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 16 Αυγούστου, στο γήπεδο “Γεώργιος Καραϊσκάκης”, μεταξύ της πρωταθλήτριας Ευρώπης Μάντσεστερ Σίτι και της κατόχου του Europa League  Σεβίλλης.

Από αύριο Τρίτη 15/8 το πρωί έως και την Τετάρτη 16/8, λίγες ώρες πριν από την έναρξη της αναμέτρησης, μπροστά από το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, ο κόσμος θα έχει τη μοναδική ευκαιρία να φωτογραφηθεί με τα τρόπαια του Super Cup, του Champions League και του Europa League, τα οποία θα έχουν τοποθετηθεί σε ειδική εξέδρα.

Παράλληλα, στην πλατεία Κοραή θα πραγματοποιηθούν το διήμερο δεκάδες ψυχαγωγικές αθλητικές δράσεις δωρεάν για μικρούς και μεγάλους από τις 10 το πρωί έως το βράδυ.

Μεταξύ άλλων, θα διαμορφωθεί ένα γήπεδο 5×5, όπου θα διεξαχθούν αγώνες αθλητών των Special Olympics, καθώς και αγώνες που διοργανώνει το UEFA Foundation σε συνεργασία με την Action Aid. Παρόντες θα είναι και παίκτες από την Εθνική Ομάδα Ποδοσφαίρου που κατέκτησαν το Euro 2004, οι Legends 2004.

Επιπλέον, στην πλατεία Κοραή θα είναι τοποθετημένη μια γιγαντοοθόνη, για την ζωντανή μετάδοση του μεγάλου τελικού του Super Cup.

Απάντηση