Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Ο Πειραιάς “καρδιά” του… διαδημοτικού ράλλυ!

Ο Πειραιάς υποδέχεται την Κυριακή 1η Μαρτίου το 2ο Attika Run & Fun Grand Prix, τον πρώτο από μια σειρά αγώνων δρόμου που θα διεξαχθούν διαδοχικά στους δήμους Πειραιά, Γλυφάδας, Παλαιού Φαλήρου, ΒάρηςΒούλαςΒουλιαγμένης και Αλίμου.

Συγκεκριμένα, σε κάθε δήμο θα διεξαχθούν αγώνες 10 χλμ, 5 χλμ και 1 χλμ (για παιδιά Δ’, Ε’ και ΣΤ’ Δημοτικού).

Στους αγώνες των 10 και των 5 χιλιομέτρων οι δρομείς θα φέρουν αριθμό με ενσωματωμένο chip χρονομέτρησης, προκειμένου να υπάρξει έγκυρη συγκεντρωτική βαθμολογία για την τελική κατάταξη στο Grand Prix.

Μέρος των εσόδων από τις συμμετοχές των δρομέων θα διατεθούν για την ενίσχυση του Συλλόγου «Το Χαμόγελο του Παιδιού». Οι εγγραφές στους αγώνες γίνονται ηλεκτρονικά μέσω της σελίδας www.feelgoodsports.gr/ μέχρι την Τετάρτη 25 του μηνός.

Ο πρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας (ΟΠΑΝ) Σταύρος Ελληνιάδης με αφορμή την έναρξη των ηλεκτρονικών εγγραφών για τους αγώνες δήλωσε:
«Είναι μια πολύ ευτυχής συγκυρία το ότι πέντε Δήμοι της Αττικής συνεργάζονται και συνδιοργανώνουν το 2ο Attika Run & Fun Grand Prix, ξεκινώντας, έτσι μια συνεργασία η οποία ευελπιστούμε ότι θα επεκταθεί και σε άλλους τομείς, όπως είναι ο Πολιτισμός. Η αρχή των αγώνων γίνεται την Κυριακή 1η Μαρτίου στον Πειραιά και περιμένουμε τους Πειραιώτες και όχι μόνο, να δηλώσουν μαζικά συμμετοχή και σε αυτούς τους αγώνες, όπως έκαναν και στις προηγούμενα δρομικά events που έγιναν τους τελευταίους μήνες στον Πειραιά. Άλλωστε, εκτός από τη χαρά της άθλησης οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να στηρίξουν με τη συμμετοχή τους το «Χαμόγελο του Παιδιού».

Σημείο εκκίνησης και τερματισμού στον Πειραιά για όλες τις διαδρομές είναι το Δημοτικό Θέατρο.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: