Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Παράταση αγωνίας για τις Αντιδημαρχίες

Και ενώ ο Πειραιάς «περίμενε» σήμερα να μάθει τα ονόματα των νέων αντιδημάρχων του, ο Γιάννης Μώραλης δεν έδειξε τη… δέουσα προθυμία! Έτσι, ο δήμαρχος αρκέστηκε να δημοσιοποιήσει μερικά ονόματα και να αφήσει τους υπόλοιπους με την αγωνία…

Κατ’ αρχάς, έγινε γνωστό, ότι ο Τάκης Αβραμίδης αναλαμβάνει πρόεδρος του δημοτικού Ρ/Σ “Κανάλι-1” και όπως ανακοινώθηκε, ορίζονται ως αντιδήμαρχοι με θητεία από 10/9/2014 έως 4/3/2017, οι δημοτικοί σύμβουλοι:

Αθηνά Γλύκα – Χαρβαλάκου: Αντιδήμαρχος Οικονομικών, χωρίς αντιμισθία, με αρμοδιότητες της Δ/νσης Οικονομικών Υπηρεσιών.

Ιωάννης Μελάς: Αντιδήμαρχος Προσόδων και Εμπορίου με αρμοδιότητες της Δ/νσης Προσόδων και Εμπορίου καθώς επίσης και τις αρμοδιότητες της ελεγχόμενης στάθμευσης και του ελέγχου υπαίθριου εμπορίου και λαϊκών αγορών.

Παναγιώτης Καλογερόγιαννης: Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Ανακύκλωσης με αρμοδιότητες της Δ/νσης Καθαριότητας και Ανακύκλωσης και της Δ/νσης Μηχανολογικού – Ηλεκτρολογικού.

Επίσης, ορίζονται ως Εντεταλμένοι Δημοτικοί Σύμβουλοι με θητεία από 10/9/2014 έως 4/3/2017, οι: Χαραλαμπία Ζηλάκου: Εντεταλμένη Βρεφονηπιακών Σταθμών για την εποπτεία και τον συντονισμό της Δ/νσης Βρεφονηπιακών Σταθμών.
Ανδρέας Βεντούρης: Εντεταλμένος Πληροφορικής, Διαφάνειας και Διαδικτυακής Πύλης για την εποπτεία και τον συντονισμό της Δ/νσης Πληροφορικής και του αυτοτελούς τμήματος Διαφάνειας και Διαδικτυακής Πύλης.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: