Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Παρουσία Χατζηπέρου η διημερίδα για ανάπτυξη του τουρισμού στις Σπέτσες

Τις Σπέτσες επισκέφθηκε το προηγούμενο διήμερο ο αντιπεριφερειάρχης Νήσων Παναγιώτης Χατζηπέρος, προκειμένου να παρευρεθεί στην διημερίδα με τίτλο «Τουρισμός στις Σπέτσες – Μία στρατηγική προσέγγιση» που υλοποιήθηκε στην Καποδιστριακή Στέγη Σπετσών.

Ο Παν. Χατζηπέρος, αφού απηύθυνε χαιρετισμό εκ μέρους της περιφερειάρχου Ρένας Δούρου, συγχάρηκε την τριμελή επιτροπή που διοργάνωσε την διημερίδα με την υποστήριξη του δήμου Σπετσών. Ενημέρωσε τους κατοίκους για την έναρξη των εργασιών του βιολογικού καθαρισμού και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει, την διαχείριση των απορριμμάτων με διαλογή στην πηγή, την ανακύκλωση καθώς επίσης και για την καθυστέρηση των έργων διότι τα παρέλαβαν μη ώριμα, αλλά και για τις συνέργειες που πρέπει να γίνουν μέχρι τέλος Μαΐου σχετικά με το νέο ΕΣΠΑ. Παράλληλα τους ενημέρωσε για τις υπηρεσίες υγείας και τα προβλήματα σχετικά με την στελέχωση και την κατάσταση του κτιρίου στο οποίο στεγάζεται το τοπικό ιατρείο Σπετσών.
Η επιτροπή διοργάνωσης της διημερίδας ευχαρίστησε τον αντιπεριφερειάρχη τόσο για την ουσιαστική υποστήριξη που προσέφερε όσο και για την ενεργή παρουσία του εκεί, αλλά και για τις παρεμβάσεις και εξηγήσεις που προέβη για τα θέματα υποδομών του νησιού, εφόσον εμπλούτισαν το δημιουργικό τους διάλογο και κατέγραψαν την ειλικρινή διάθεση συνεργασίας για θέματα που απασχολούν τις Σπέτσες.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: