Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Περιφερειακό Ιατρείο για την κοινότητα Τροιζήνος της Δημοτικής Ενότητας Τροιζήνος

Κώστας Κατσαφάδος: ‘’Λύνουμε ένα πρόβλημα που απασχολούσε τους συμπολίτες μας στην Τροιζήνα’’

|> Η 2η Υ.ΠΕ. Πειραιώς και Αιγαίου εισηγήθηκε τη σύσταση Περιφερειακού Ιατρείου (Π.Ι.), με έδρα την κοινότητα Τροιζήνος της Δημοτικής Ενότητας Τροιζήνος, του Δήμου Τροιζηνίας – Μεθάνων, ως αποκεντρωμένης μονάδας του Κ.Υ. Γαλατά, το οποίο θα εξυπηρετεί την περιοχή της έδρας του.

Το εν λόγω Περιφερειακό Ιατρείο,  θα λειτουργήσει στο Δημοτικό Κατάστημα Τροιζήνος σε δωρεάν παραχωρούμενο χώρο, από τον Δήμο Τροιζηνίας – Μεθάνων.

Το Π.Ι. θα στελεχωθεί μέσω προκήρυξης θέσης ιατρού υπόχρεου υπηρεσίας υπαίθρου, το κόστος μισθοδοσίας του οποίου ανέρχεται περίπου στα 24.200 ευρώ ετησίως.

Ο υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, βουλευτής ΝΔ  Α’ Πειραιά και Νήσων Κώστας Κατσαφάδος σε δήλωσή του τόνισε:

«Για άλλη μια φορά κάνουμε τη δέσμευσή μας πράξη. Λύνουμε ένα πρόβλημα που απασχολούσε τους συμπολίτες μας στην Τροιζήνα και φυσικά με την βοήθεια του δημάρχου, αλλά και της 2ης Υ.ΠΕ. και του υπουργείου Υγείας, τους οποίους και ευχαριστώ. Στηρίζουμε με πράξεις τη δημόσια υγεία. Θέλω να πιστεύω ότι οι διαδικασίες θα τρέξουν άμεσα και σύντομα θα λειτουργήσει το Περιφερειακό Ιατρείο με έδρα την Τροιζήνα».

Απάντηση