Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Ο Πειραιάς γιόρτασε επίσημα τον Πολιούχο του Άγιο Σπυρίδωνα

Πλήθος κόσμου στην περιφορά της Εικόνας με Σεραφείμ, Συμεών και Χρυσόστομο – Εκπρόσωπος της κυβέρνησης ο Κώστας Κατσαφάδος

|> Με κάθε επισημότητα πραγματοποιήθηκε ο εορτασμός του Πολιούχου Αγίου Σπυρίδωνος στον Πειραιά, με τη συμμετοχή πολιτικών και στρατιωτικών αρχών, της Δημοτικής Αρχής, της ηγεσίας των Σωμάτων Ασφαλείας, του Λιμενικού Σώματος και πλήθους κόσμου.

Μετά τη Θεία Λειτουργία, ακολούθησε λιτάνευση της Ιερής Εικόνας στο κέντρο της πόλης, συγχοροστατούντων: του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Πειραιώς κ. Σεραφείμ και των Σεβασμιωτάτων Μητροπολιτών Φθιώτιδος και Χαλκίδος κ.κ. Συμεών και Χρυσοστόμου, αντίστοιχα.

Την κυβέρνηση εκπροσώπησε ο υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Κώστας Κατσαφάδος. Τη Βουλή εκπροσώπησε η βουλευτής Νόνη Δούνια.

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Επίσης παρευρέθηκαν: Οι βουλευτές Γιάννης Μελάς, Νίκος Μανωλάκος, Χριστόφορος Μπουτσικάκης, Γιάννης Τραγάκης και Δημήτρης Μαρκόπουλος. Ο αρχηγός του Λιμενικού Σώματος, αντιναύαρχος Γεώργιος Αλεξανδράκης. Οι υπαρχηγοί του Λιμενικού Σώματος Ιωάννης Αργυράκης και Αλέξανδρος Τσελίκης. Ο υποδιοικητής της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων αρχιπλοίαρχος Βασίλειος Τσούκας, ο κεντρικός λιμενάρχης Πειραιώς Σπυρίδων Ευαγγελίδης. Ο γενικός αστυνομικός διευθυντής Πειραιώς ταξίαρχος, Πρωτεσίλαος Κωστάζος. Ο περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης, η αντιπεριφερειάρχης Πειραιά Σταυρούλα Αντωνάκου κ.ά.

Στη διάρκεια της λιτάνευσης της Ιερής Εικόνας του Αγίου Σπυρίδωνος παιάνιζαν η Φιλαρμονική Ορχήστρα Πνευστών του Δήμου Πειραιά και η μπάντα του Λιμενικού Σώματος.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: