Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Ποιοι απαρτίζουν την Ομάδα Εργασίας για τις ασφαλιστικές στο ΕΣΥ

ΥΓΕΙΑ στις 18/06/2015

Με απόφαση του υπουργείου Υγείας συγκροτήθηκε Ομάδα Εργασίας, με αρμοδιότητα τη διεξοδική διερεύνηση της λειτουργίας καθώς και του νομοθετικού πλαισίου των ιδιωτικών ασφαλιστικών εταιρειών στο Εθνικό Σύστημα Υγείας. Η επιτροπή αποτελείται από τους:

Γιώργο Μαστραντωνάκη (προϊστάμενος του τμήματος Οργάνωσης Νοσοκομείων και Ιδιωτικών Κλινικών της διεύθυνσης Ανάπτυξης Μονάδων Υγείας του υπουργείου Υγείας).
Αθανασία Ρήγα (προϊσταμένη του τμήματος Ιδιωτικών Κλινικών Πρωτοβάθμιας της διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας και Πρόληψης του υπουργείου Υγείας, ως συντονίστρια της Ομάδας).
Παναγιώτης Ξένος (προϊστάμενος του τμήματος Μέτρησης Απόδοσης Ε.Σ.Υ. της διεύθυνσης Στρατηγικού Σχεδιασμού του υπουργείου Υγείας).
Παναγιώτα Τζώρτζη (προϊσταμένη του τμήματος Σχεδιασμού Αγοράς και Παρακολούθησης Δικτύου Παρόχων Π.Φ.Υ της διεύθυνσης Στρατηγικού Σχεδιασμού του ΕΟΠΥΥ).
Παρασκευή Καραβά (προϊσταμένη του τμήματος Σχεδιασμού Αγοράς και Παρακολούθησης Δικτύου Παρόχων Δ.Φ.Υ της διεύθυνσης Στρατηγικού Σχεδιασμού του ΕΟΠΥΥ).
Ξανθούλα Νικολιδάκη (υπάλληλος του τμήματος Σχεδιασμού Αγοράς και Παρακολούθησης Δικτύου Παρόχων Π.Φ.Υ της διεύθυνσης Στρατηγικού Σχεδιασμού του ΕΟΠΥΥ).
Ιωάννης Παπαμαύρος (υπάλληλος του τμήματος Διασφάλισης Ποιότητας και Αποτελεσματικότητας του ΕΟΠΥΥ).
Δήμητρα Λίγγρη (νομική σύμβουλος του ΕΟΠΥΥ).
Ολυμπία Παναγιωτοπούλου (αναπληρώτρια νομική σύμβουλος του ΕΟΠΥΥ).
Γραμματέας της Ομάδας Εργασίας ορίζεται η Νυμφοδώρα Νόλλα (υπάλληλος της διεύθυνσης Συμβάσεων του ΕΟΠΥΥ).

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: