Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Ποντίζεται ο υποθαλάσσιος αγωγός ύδρευσης από Σαλαμίνα σε Αίγινα

Ομόφωνα εγκρίθηκε από το Περιφερειακό Συμβούλιο της 28ης Μαΐου 2015 η εισήγηση τού αντιπεριφερειάρχη Νήσων Παναγιώτη Χατζηπέρου, που θέμα της είχε την έγκριση σύναψης και όρων της προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του δήμου Αίγινας, για το έργο με τίτλο «Μετατόπιση ΟΚΩ για την κατασκευή του βόρειου τμήματος του κεντρικού αγωγού ύδρευσης νήσου Αίγινας». Κάτι που σημαίνει ότι το έργο του υποθαλάσσιου αγωγού μεταφοράς νερού από την Σαλαμίνα στην Αίγινα, εξελίσσεται ομαλά και θα υλοποιηθεί σύμφωνα με τις δεσμεύσεις της περιφερειακής Αρχής.
Όπως ανακοινώθηκε από την αντιπεριφέρεια Νήσων,  “για μια ακόμα φορά ο αντιπεριφερειάρχης Νήσων θέλει να δηλώσει ότι ο τρόπος υλοποίησης των έργων είναι μελέτοκατασκευή και ότι θα καταβληθεί προσπάθεια μείωσης του τελικού κόστους“. Και τονίζεται πως “το έργο είναι ζωτικής σημασίας για την Αίγινα, τους Αιγινήτες και τους επισκέπτες που ταλαιπωρούνται τόσα χρόνια“.

Μία σκέψη στο “Ποντίζεται ο υποθαλάσσιος αγωγός ύδρευσης από Σαλαμίνα σε Αίγινα

  1. Δημήτρης Κατσικάρης
    1

    Το δελτίο Τύπου που εστάλη από την Αντιπεριφέρεια Νήσων είναι παραπλανητικό. Πρόκειται για την συμπληρωματική μετατόπιση των λεγόμενων ΟΚΩ στο έργο που ξεκίνησε το 2013 και δεν έχει καμία σχέση με τον Αγωγό, ο οποίος ΔΕΝ έχει ακόμη δημοπρατηθεί. Η πρόσφατη απόφαση είναι άσχετη. Πρόκειται για προφανή και… Πρωτοφανή ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗ των μέσων και των πολιτών. Ειναι λυπηρό!

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: