Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Σε εκδηλώσεις Πειραιωτών τρίτης αλλά και… πιτσιρίκων, ο δήμαρχος Γιάννης Μώραλης

Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στις αίθουσες των Κέντρων Αγάπης και Αλληλεγγύης και του 1ου Βρεφονηπιακού Σταθμού

|> Με χριστουγεννιάτικες μελωδίες και τραγούδια, γλυκά κεράσματα και πολύ κέφι πραγματοποιήθηκαν οι εορταστικές εκδηλώσεις στις κατάμεστες από μέλη αίθουσες των Κέντρων Αγάπης και Αλληλεγγύης του Δήμου Πειραιά.

Ο δήμαρχος Γιάννης Μώραλης και η αντιδήμαρχος Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικών Υπηρεσιών Κυριακή Μπουρδάκου, έδωσαν το «παρών» σε εκδηλώσεις των Κέντρων Αγάπης και Αλληλεγγύης, συνομίλησαν και αντάλλαξαν ευχές με τα «μεγάλα παιδιά» του Πειραιά. Μάλιστα, τραγούδησαν μαζί με τη χορωδία των Κέντρων χριστουγεννιάτικα τραγούδια και κάλαντα από όλη την Ελλάδα.

Ο δήμαρχος, δήλωσε :

«Με μεγάλη χαρά βρέθηκα στις χριστουγεννιάτικες γιορτές των Κέντρων Αγάπης και Αλληλεγγύης του Δήμου μας. Με τους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας, με τα μέλη των Κέντρων μας, έχουμε χτίσει όλα αυτά τα χρόνια μια πολύ όμορφη σχέση σεβασμού και εκτίμησης. Σε αυτές τις γιορτές που διοργανώνουν, πάντα περνάμε καλά, γινόμαστε όλοι παιδιά, διασκεδάζουμε, γελάμε, συζητάμε. Αυτή τη φορά είχαμε έναν παραπάνω λόγο να είμαστε χαρούμενοι, καθώς είναι οι πρώτες γιορτές μετά τους περιορισμούς της πανδημίας. Είμαι υπερήφανος για τα Κέντρα Αγάπης και Αλληλεγγύης του Πειραιά, καθώς υλοποιούνται ψυχαγωγικές και άλλες δράσεις, τα μέλη κάνουν εξετάσεις προληπτικής Ιατρικής, την νέα χρονιά θα πραγματοποιηθεί η μεγάλη γιορτή τους και θα διοργανωθούν εκδρομές. Βλέπω ότι τα μέλη των Κέντρων Αγάπης Αλληλεγγύης είναι ευχαριστημένα και χαίρομαι ιδιαίτερα γι αυτό. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. Χρήστο Αγραπίδη που για πολλά χρόνια ήταν πολιτικός προϊστάμενος στα Κέντρα, καθώς και την Αντιδήμαρχο Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικών Υπηρεσιών κα Κυριακή Μπουρδάκου».

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Η αντιδήμαρχος Κυριακή Μπουρδάκου, επεσήμανε:

«Με πολύ χαρά, πραγματοποιούμε τις εορταστικές εκδηλώσεις των Κέντρων Αγάπης και Αλληλεγγύης. Ξεκινήσαμε δειλά-δειλά το άνοιγμα των Κέντρων και τελικά φτάσαμε να κάνουμε τις εκδρομές μας, να κάνουμε τις εξετάσεις της προληπτικής Ιατρικής και σιγά-σιγά να επανερχόμαστε στην πρότερη κατάσταση. Να ευχηθώ σε όλους καλές γιορτές και καλά Χριστούγεννα με τις οικογένειες τους. Είμαστε πάντα δίπλα στους αγαπημένους μας ανθρώπους της τρίτης ηλικίας».

Στις εορταστικές εκδηλώσεις παρευρέθηκαν ο υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Κώστας Κατσαφάδος, οι βουλευτές Γιάννης Μελάς και Νίκος Μανωλάκος κ.ά.

Στη χριστουγεννιάτικη γιορτή
του 1ου Βρεφονηπιακού Σταθμού

Εξ άλλου, τη μαγεία των Χριστουγέννων, μέσα από τα μάτια των παιδιών του 1ου Βρεφονηπιακού Σταθμού «έζησε» ο δήμαρχος Γιάννης Μώραλης, ο οποίος παρευρέθηκε χθες στη χριστουγεννιάτικη γιορτή τους, που πραγματοποιήθηκε στον χώρο του Σταθμού.

Οι μικροί Πειραιώτες απήγγειλαν ποιήματα, τραγούδησαν χριστουγεννιάτικα και απέσπασαν το πιο ζεστό χειροκρότημα των γονιών τους, που με συγκίνηση παρακολούθησαν τη γιορτή.

Ο Γιάννης Μώραλης, σε δήλωσή του, τόνισε:

«Χαίρομαι πολύ όταν επισκέπτομαι τους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς γιατί βλέπω ότι τα παιδιά, αλλά και οι γονείς τους είναι ευχαριστημένοι και αυτό σημαίνει ότι δουλεύουμε σωστά.

Είναι χαρά για έναν δήμαρχο να βλέπει τα παιδιά των Βρεφονηπιακών Σταθμών να παρουσιάζουν τις δημιουργίες τους, να τραγουδούν και να χαμογελούν.

Στους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς γίνεται πολύ καλή δουλειά, γι αυτό θα ήθελα να ευχαριστήσω την Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλο κα Ζηλάκου, τη Διευθύντρια των Βρεφονηπιακών Σταθμών κυρία Βασίλαινα και τις Προϊσταμένες για τη συστηματική δουλειά που κάνουν. Καλά Χριστούγεννα, με υγεία για όλους!».

Η εντεταλμένη δημοτική σύμβουλος Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού και Κατάρτισης και Βρεφονηπιακών Σταθμών Χαραλαμπία Ζηλάκου, σε δήλωσή της, επεσήμανε:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον δήμαρχο γιατί είναι πάντα αρωγός σε ό,τι κι αν χρειάζονται οι Βρεφονηπιακοί Σταθμοί. Να ευχαριστήσω επίσης, το εκπαιδευτικό και βοηθητικό προσωπικό για την καλή δουλειά που κάνουν τόσα χρόνια και κυρίως τα παιδιά. Εύχομαι σε όλους καλές γιορτές με υγεία».

Στο τέλος της γιορτής ο Γιάννης Μώραλης και η Χαραλαμπία Ζηλάκου προσέφεραν στα παιδιά δωροεπιταγές για αγορά παιχνιδιών, προσφορά του Οργανισμού Λιμένος Πειραιώς.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: