Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Σε εξέλιξη τα έργα ασφαλτόστρωσης – ‘’καιρός ήτανε!’’ – σε δρόμους του Πειραιά 

Πατούλης: «Κεντρικοί δρόμοι του Πειραιά μετά από πολλά χρόνια εκσυγχρονίζονται και γίνονται πιο λειτουργικοί και πιο ασφαλείς»

|> Συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς τα έργα ασφαλτοστρώσεων σε δρόμους του Πειραιά, τα οποία εκτελούνται από τοn Δήμο, με χρηματοδότηση της Περιφέρειας, ύψους περίπου 4,3 εκ. ευρώ.

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα προβλέπει την αποκατάσταση και βελτίωση του οδικού δικτύου και στις πέντε Δημοτικές Κοινότητες της πόλης.

Ειδικότερα το τελευταίο διάστημα πραγματοποιήθηκαν εργασίες ασφαλτόστρωσης στο κέντρο του Πειραιά και συγκεκριμένα στην οδό 34ου Συντάγματος Πεζικού και Ηρώων Πολυτεχνείου (μέχρι το ύψος του Δημοτικού Θεάτρου), δηλαδή σε δύο δρόμους όπου σημειώνεται υψηλός κυκλοφοριακός φόρτος καθημερινά, καθώς αποτελούν τη βασική είσοδο των αυτοκινήτων στο λιμάνι και γενικότερα στην πόλη.

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Επίσης προβλέπονται έργα ασφαλτόστρωσης στην Ελ. Βενιζέλου, σε δρόμους του Ν. Φαλήρου, σε δρόμους της 5ης και 4ης Δημοτικής Κοινότητας και θα ακολουθήσουν ανάλογα έργα βελτίωσης του οδικού δικτύου στη 2η και 1η Δημοτικές Κοινότητες.

Επισημαίνεται πως οι εργασίες πραγματοποιούνται αποκλειστικά βραδινές ώρες, προκειμένου να προκληθεί η μικρότερη δυνατή όχληση στους κατοίκους.

Ο περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης επισημαίνει σχετικά:

«Κεντρικοί δρόμοι του Πειραιά μετά από πολλά χρόνια εκσυγχρονίζονται και γίνονται πιο λειτουργικοί και πιο ασφαλείς για τους κατοίκους του μεγαλύτερου λιμανιού της χώρας. Στόχος μας να απολαμβάνουν οι πολίτες ένα ασφαλές και άνετο οδικό δίκτυο και να βελτιώσουμε αισθητά την καθημερινότητα στην πόλη».

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: