Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Στα υπ’ όψιν τα αθλητικά έργα σε Τροιζήνα-Μέθανα

Η πορεία υλοποίησης των αθλητικών έργων στα νησιά και σε Τροιζήνα-Μέθανα εξετάστηκαν σήμερα σε σύσκεψη υπό την προεδρία του αντιπεριφερειάρχη Νήσων Παναγιώτη Χατζηπέρου, παρουσία του Εντεταλμένου Περιφερειακού Συμβούλου, Σπύρου Πάντζα, εκπροσώπων των δήμων και υπηρεσιακών παραγόντων.

Τονίστηκε το ιδιαίτερο ενδιαφέρον της αντιπεριφέρειας για τον Αθλητισμό, κυρίως στα νησιά όπου οι δυνατότητες για άθληση, ψυχαγωγία κλπ, είναι περιορισμένες.

Όπως δήλωσε ο κ. Χατζηπέρος είναι αδιανόητο στον 21ο αιώνα να μην παρέχεται η δυνατότητα στη νεολαία να αθληθεί. Οι αθλητικές ομάδες των νησιών είναι υποχρεωμένες να μετακινούνται δια θαλάσσης σε κοντινούς Δήμους, προκειμένου να προπονηθούν και να αγωνιστούν, επιβαρυμένες με όλες τις δυσάρεστες επιπτώσεις των μετακινήσεων (ταλαιπωρία, χάσιμο πολύτιμου χρόνου, οικονομική επιβάρυνση κ.α.).

Εξ άλλου, όπως έγινε γνωστό, αποκαθίσταται σταδιακά το υποβαθμισμένο οδικό δίκτυο του δήμου Τροιζήνας-Μεθάνων μετά την υπογραφή της σχετικής σύμβασης εργολαβίας από την περιφερειάρχη Ρένα Δούρου.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: