Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής το αίτημα της σχολής “Saint Paul”

Ζητεί την παραχώρηση μέρους της Χ. Τρικούπη για τα πούλμαν μεταφοράς μαθητών – Είχε απορριφθεί ομόφωνα από την Α’ Δημοτική Κοινότητα

|> Εντός της εβδομάδας θα συνέλθει η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Δήμου Πειραιά, προκειμένου να συζητήσει και να αποφασίσει για την παραχώρηση ή μη δημοσίου δρόμου σε ιδιωτική επιχείρηση για να χρησιμοποιηθεί ως χώρος πάρκινγκ.

Η υπόθεση αφορά αίτημα της γαλλικής σχολής “Saint Paul” που ζητεί να χρησιμοποιεί αποκλειστικά μέρος των κεντρικών οδών Χαρ. Τρικούπη και Κουντουριώτου για τα πούλμαν μεταφοράς μαθητών, δηλαδή σε μία περιοχή όπου η εύρεση θέσης πάρκινγκ θεωρείται… κατόρθωμα!

Το αίτημα της σχολής “Saint Paul”, ίσως να μην ευσταθεί καθώς δεν είναι δυνατόν να παραχωρείται ένας δημόσιος δρόμος προς ιδιωτική χρήση ή και εκμετάλλευση από ιδιωτική επιχείρηση.

Η απόφαση της Α’ Δημοτικής Κοινότητας ήταν ομόφωνη υπέρ του ψηφίσματος των κατοίκων και κατά τους αιτήματος της σχολής “Saint Paul” και τώρα την σκυτάλη αναλαμβάνει η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Δήμου Πειραιά, η οποία απαρτίζεται από τους δημοτικούς συμβούλους (αλφαβητικά): Βίτσα Γιώργο, Βοϊδονικόλα Γιάννη, Καρακατσάνη Αντωνία, Καψοκόλη Γρηγόρη, Μανωλάκο Λεωνίδα, Μοραντζή Αντώνη, Μόφορη Γρηγόρη, Μπελαβίλα Νίκο και Σιγαλάκο Κυριάκο.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: