Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Στη… φάκα 200.614 ‘’μαϊμούδες’’ σε ραφτάδικο & αποθήκη σε Σαλαμίνα και Ρέντη

Εντοπίστηκαν, κατασχέθηκαν, καταστράφηκαν από ΔΙΜΕΑ και ΔΑΜ – Συνελήφθη ο Έλληνας ‘’επιχειρηματίας’’ και 4 αλλοδαποί εργαζόμενοι

|> Στελέχη της Διϋπηρεσιακής  Μονάδας Ελέγχου Αγοράς (ΔΙΜΕΑ) του υπουργείου Ανάπτυξης & Επενδύσεων, σε συνεργασία με το τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης της διεύθυνσης Αλλοδαπών Αττικής της ΕΛ.ΑΣ, διενήργησαν σήμερα έλεγχο στην περιοχή της Σαλαμίνας και του Ρέντη. Οι έλεγχοι που πραγματοποιήθηκαν μετά από πληροφορίες περί… ‘’μαϊμούδων’’, απέδωσαν!

Συγκεκριμένα, στη Σαλαμίνα εντοπίστηκε εργαστήριο ραπτικής και στην περιοχή του Ρέντη αποθήκη όπου εντοπίστηκαν 200.614 τεμάχια απομιμητικών προϊόντων. Μεταξύ των προϊόντων αυτών βρέθηκαν και στάμπες με λογότυπα γνωστών brands καθώς και μηχανήματα-πρέσες τις οποίες χρησιμοποιούσαν για την  παράνομη σήμανση αυτών.

Ο ημεδαπός ιδιοκτήτης της επιχείρησης και 4 αλλοδαποί εργαζόμενοι συνελήφθησαν από το τμήμα Διαχείρισης Μεταναστών της διεύθυνσης  Αλλοδαπών Αττικής και σχηματίζεται σε βάρος του Έλληνα ιδιοκτήτη δικογραφία για πλαστογραφία και παραβίαση του νόμου ‘’Περί Σημάτων’’ και για τους 4 αλλοδαπούς δικογραφία για το νόμο ‘’Περί Αλλοδαπών’’.

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Η ΔΙΜΕΑ προχώρησε σε κατάσχεση και καταστροφή των 200.614 τεμαχίων απομιμητικών ειδών και επέβαλε στον Έλληνα ιδιοκτήτη της επιχείρησης διοικητικό πρόστιμο ύψους 100.000 ευρώ.

Οι έλεγχοι συνεχίζονται σε όλη την επικράτεια της χώρας, καθώς με βάση τις πληροφορίες, οι ‘’μαϊμούδες’’ κατασκευάζονταν και αποθηκεύονταν, ενώ ακολούθως προωθούνταν με μεγάλα φορτηγά στο σύνολο της επικράτειας.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: