Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Στον Γιώργο Βίτσα το φλουρί της Βασιλόπιτας της Γ’ Δημοτικής Κοινότητας

Μώραλης: Γίνονται προόδου – Θα δουλέψουμε ακόμη περισσότερο για την ανάπτυξή  

|> Στους στόχους που έχουν τεθεί για την περαιτέρω βελτίωση της καθημερινότητας των κατοίκων της Γ’ Δημοτικής Κοινότητας, καθώς και για τα έργα που αναμένεται τα υλοποιηθούν, αναφέρθηκε ο δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, στην καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση της κοινότητας.

Ο κ. Μώραλης τόνισε ότι έχουν γίνει βήματα προόδου για το Νέο Φάληρο, σημειώνοντας: «Θα δουλέψουμε ακόμη περισσότερο και ακόμη πιο συστηματικά και αυτήν την πενταετία, προκειμένου να μπορέσουμε να πετύχουμε μεγαλύτερα πράγματα για τον Πειραιά γενικότερα και για τη Γ’ Δημοτική Κοινότητα ειδικότερα».

Ο δήμαρχος αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων στα έργα καθημερινότητας που αφορούν στη Γ’ Δημοτική Κοινότητα και σε θέματα που έχει δρομολογήσει ο Δήμος για την περαιτέρω ανάπτυξη της περιοχής. Τέλος, ευχήθηκε στην νέα πρόεδρο Όλγα Πυκνάδα και στο νέο Κοινοτικό Συμβούλιο καλή επιτυχία στο έργο τους.

 Το φλουρί της Βασιλόπιτας έτυχε στον εντεταλμένο δημοτικό σύμβουλο Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικών Υπηρεσιών Γιώργο Βίτσα.

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο βουλευτής Κώστας Κατσαφάδος, η εντεταλμένη περιφερειακή σύμβουλος για θέματα Εθελοντισμού Ευγενία Μπαρμπαγιάννη, ο περιφερειακός σύμβουλος Δημήτρης Κατσικάρης, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Πειραιά Αλέξανδρος Τζεφεράκος, οι αντιδήμαρχοι Δημήτρης Καρύδης, Αθηνά Γλύκα – Χαρβαλάκου, Παναγιώτης Ρέππας, Αντώνης Μοραντζής, οι εντεταλμένοι δημοτικοί σύμβουλοι Χαράλαμπος Λιακόσταυρος, Δημήτρης Αράπης, Αλεξάνδρα Τουμαζάτου, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης ‘’Αλλάζουμε τον Πειραιά για Όλους και Όλες’’, Γιώργος Γαβρίλης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Ελίνα Βερυκάκη, Άγγελος Μπουλντούμης, Χρήστος Φωτιάδης, Αλέξανδρος Κοτέας, οι πρόεδροι των Α’ και Ε’ Δημοτικών Κοινοτήτων Δημήτρης Πεφάνης και Παναγιώτα Θειακούλη – Βοϊδονικόλα αντίστοιχα, κοινοτικοί σύμβουλοι, ο πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Α’βάθμιας εκπαίδευσης Χρήστος Μακρής, η πρόεδρος του Συνδέσμου Νέου Φαλήρου Αργυρώ Λαγκαδιανού κ.ά.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: