Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

“Καλοκαίρι στην πόλη μου 2022”: Πρόγραμμα για μαθητές δημοτικού

Στον Δήμο Νίκαιας-Αγ. Ι.Ρέντη για τη θερινή δημιουργική απασχόληση των παιδιών, στο “Πλάτων” και στο “Μάνος Λοΐζος” – Με αίτηση γονέων

|> Πρόγραμμα θερινής δημιουργικής απασχόλησης “ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΟΥ – 2022” για παιδιά που φοιτούν στην Α’ έως και ΣΤ’ τάξη του δημοτικού σχολείου υλοποιεί ο Δήμος Νίκαιας-Αγ.Ι. Ρέντη

Το πρόγραμμα θα υλοποιηθεί σε δυο περιόδους και θα φιλοξενήσει μέχρι 150 παιδιά σε κάθε περίοδο: 27/06 -08/07/2022 (Α΄ Περίοδος) , 11/07 –  22/07/2022 (Β΄ Περίοδος). Θα διεξαχθεί στους χώρους του Δημοτικού Γυμναστηρίου “Πλάτων”, του Πολιτιστικού Πολυχώρου «Μάνος Λοΐζος» και του 6ου Γυμνασίου Νίκαιας. Η προσέλευση των παιδιών είναι στις  7.30 π.μ. και η αναχώρησή τους στις 15.30. Τα παιδιά θα χωριστούν σε ομάδες των 10-15 ατόμων η καθεμία , σε κάθε περίοδο.

Ο δήμαρχος Νίκαιας- Αγ. Ι. Ρέντη Γιώργος Ιωακειμίδης επισημαίνει:

«Με στόχο τη δημιουργική αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου των παιδιών, ο Δήμος Νίκαιας-Αγ.Ι. Ρέντη διοργανώνει το πρόγραμμα “ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΟΥ”, προσαρμοσμένο σε κάθε ηλικία και σύμφωνα με τα ενδιαφέροντα των παιδιών. Την υλοποίησή του έχει αναλάβει το έμπειρο προσωπικό των Διευθύνσεων Αθλητισμού, Πολιτισμού και Παιδείας που απαρτίζεται από γυμναστές, μουσικούς, ζωγράφους και εικαστικούς. Τα παιδιά θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν σε αθλητικές και καλλιτεχνικές δραστηριότητες αναπτύσσοντας τις κινητικές και κοινωνικές δεξιότητές τους».

 Οι αιτήσεις (έντυπο αίτησης και έντυπο συγκατάθεσης για την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα του Δήμου) μαζί με τα δικαιολογητικά των ενδιαφερόμενων, θα υποβάλλονται:

ΤΜΗΜΑ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ :
Δ/νση: Κέντρο Πολιτισμού, Αχιλλέως 15, Νίκαια
Τηλ.: 210 4919947 & 210 4911257
και για τις δύο περιόδους, από  30 Mαϊου έως τις 4 Ιουνίου (από τις 8 πμ έως τις 5 μμ και Σάββατο 9 πμ-1 μμ)

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: