Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Στο “σύννεφο” πάνω από 40 δημοτικοί υπάλληλοι

Σε σωστό «πονοκέφαλο» έχει εξελιχθεί για την νέα δημοτική αρχή Πειραιά η περίπτωση των δημοτικών υπαλλήλων που βρίσκονται στο… «σύννεφο»! Όχι, δεν γίνεται αναφορά για… αποδημήσαντες, αλλά απλώς για λαμόγια του κοινού… δημοτικού δικαίου!

Με την «μόδα» των απομακρύνσεων, ο δήμος Πειραιά επλήγη ανεπανόρθωτα καθώς έχει στερηθεί το μισό ανθρώπινο δυναμικό του. Και από τη στιγμή που από τους περίπου 2.000 υπαλλήλους του δεν του έχουν απομείνει ούτε χίλιοι, γίνεται αντιληπτό ότι ορισμένες υπηρεσίες υπολειτουργούν.

Στο πλαίσιο, λοιπόν, των προσπαθειών για ανακατανομή αρμοδιοτήτων, ώστε να συμπληρωθούν τα κενά και να εκκενωθούν κάποιες… ξαπλώστρες, έγκυρες πηγές ανέφεραν στον “ΤΠ”, ότι βρέθηκαν πάνω από σαράντα δημοτικοί υπάλληλοι, οι οποίοι ως μοναδική… αρμοδιότητα που έχουν, είναι να εισπράττουν κάθε μήνα τον μισθό τους! Οι δε περιπτώσεις «εργαζομένων» που έχουν ακουστεί, είναι κάπως εξοργιστικές.

Επειδή κάθε απορία σχετικά με την εμφάνιση αυτού του φαινομένου είναι δικαιολογημένη, θα πρέπει να σημειωθεί ότι οι εν λόγω κοπανατζήδες,  δεν ανέλαβαν… υπηρεσία σήμερα, αλλά διαθέτουν «προϋπηρεσία», την οποία ίσως θα γνωρίζουν οι προηγούμενες δημοτικές αρχές…

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: