Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Συγκέντρωση φαρμάκων και υγειονομικού υλικού για ευάλωτες ομάδες πολιτών

Κοινωνική δράση του Δήμου Πειραιά και την ΚΟΔΕΠ σε συνεργασία με το ‘’Όλοι Μαζί Μπορούμε’’ (Σάββατο 10 πμ – 2 μμ)

|> Σε μια σημαντική κοινωνική δράση συμμετέχει ο Δήμος Πειραιά και η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Πειραιά (ΚΟΔΕΠ), για την κάλυψη των φαρμακευτικών αναγκών ευάλωτων κοινωνικών ομάδων.

Στο πλαίσιο της στρατηγικής συνεργασίας του Δήμου Πειραιά και της ΚΟΔΕΠ με το ‘’Όλοι  Μαζί Μπορούμε’’, πραγματοποιείται συγκέντρωση φαρμάκων και υγειονομικού υλικού για το Κοινωνικό Φαρμακείο, που καλύπτει ανάγκες ευάλωτων κοινωνικά και οικονομικά συμπολιτών.

Η δράση θα πραγματοποιηθεί το ερχόμενο Σάββατο 4/3, 10:0014:00, στο Γραφείο Εθελοντισμού του Δήμου Πειραιά (ισόγειο Δημαρχείου, πλατεία Κοραή).

Δ Η Λ Ω Σ Ε Ι Σ 

  • Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης

«Ο Δήμος Πειραιά και η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Πειραιά συμμετέχουν σε ακόμη μια κοινωνική δράση του ‘’Όλοι  Μαζί Μπορούμε’’ συγκεντρώνοντας, αυτό το Σάββατο, φάρμακα και υγειονομικό υλικό για το Κοινωνικό Φαρμακείο της ΚΟΔΕΠ.

Ο Πειραιάς είναι η πόλη της αλληλεγγύης και είμαι βέβαιος ότι οι Πειραιώτες θα ανταποκριθούν και σε αυτό το κάλεσμα κοινωνικού σκοπού, δείχνοντας για ακόμα μια φορά ευαισθησία και διάθεση προσφοράς προς τον συνάνθρωπο.

Ως Δημοτική Αρχή θα συνεχίσουμε να διευρύνουμε τις κοινωνικές μας υπηρεσίες, προκειμένου να στηρίξουμε όσο περισσότερο μπορούμε τους ευάλωτους συμπολίτες μας, συμμετέχοντας παράλληλα σε δράσεις που ενισχύουν το σημαντικό κοινωνικό έργο, που επιτελείται στην πόλη μας τα τελευταία χρόνια».

  • Ο πρόεδρος της ΚΟΔΕΠ Γιάννης Βοϊδονικόλας

«Η κοινωνική πολιτική αποτελεί προτεραιότητα για τη Δημοτική Αρχή του Γιάννη Μώραλη από την πρώτη μέρα ανάληψης των καθηκόντων μας.

Πιστοί στις αρχές της κοινωνικής αλληλεγγύης και προσφοράς, χτίζουμε συστηματικά στον Πειραιά μια κοινωνική αλυσίδα με ισχυρούς κρίκους, ώστε κανείς Πειραιώτης να μην υπολείπεται των βασικών αγαθών διαβίωσης, μεταξύ των οποίων και η κάλυψη των αναγκών σε φάρμακα.

Σταθερός μας σύμμαχος σε αυτήν την προσπάθεια είναι και το ‘’Όλοι Μαζί Μπορούμε’’, τα μέλη του οποίου ευχαριστούμε για την αγαστή, διαχρονική και άκρως αποτελεσματική συνεργασία.

Καλώ τους συμπολίτες μας να αποδείξουν, για ακόμη μια φορά, ότι μόνο τυχαίο δεν είναι το προσωνύμιο του Πειραιά ως η πόλη του φιλότιμου και της ανθρωπιάς».

Απάντηση