Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Συνάντηση εργασίας του αντιπεριφερειάρχη Πειραιά με τον Χρήστο Βρεττάκο

Συνεχίζοντας την σειρά των συναντήσεων με τους δημάρχους των Δήμων της Περιφερειακής Ενότητας Πειραιά, ώστε να διαμορφωθεί ένα πενταετές σχέδιο ολοκληρωμένων παρεμβάσεων στην Π.Ε Πειραιά, ο αντιπεριφερειάρχης Γιώργος Γαβρίλης είχε, σήμερα το πρωί, συνάντηση εργασίας με τον δήμαρχο Κερατσινίου-Δραπετσώνας, Χρήστο Βρεττάκο.

Στη συνάντηση παρευρέθηκαν η αντιδήμαρχος Κερατσινίου- Δραπετσώνας Σταυρούλα Συράκου, ο γενικός γραμματέας του δήμου Γιώργος Ανδρεαδάκης και υπηρεσιακοί παράγοντες της Π.Ε. Πειραιά.

perif peir

Με την έναρξη της συνάντησης ο αντιπεριφερειάρχης αναφέρθηκε στις προτεραιότητες της νέας περιφερειακής Αρχής στον προγραμματισμό των παρεμβάσεων, σε θέματα κοινωνικής και περιβαλλοντικής πολιτικής και ολοκληρωμένων αστικών παρεμβάσεων.
Ο δήμαρχος Κερατσινίου-Δραπετσώνας ενημέρωσε, με την σειρά του, για την πορεία υλοποίησης και το βαθμό ωρίμανσης των έργων, που έχουν ενταχθεί σε διάφορα προγράμματα αλλά και για τον σχεδιασμό του επόμενου διαστήματος.
Ο αντιπεριφερειάρχης ευχαρίστησε για την αναλυτική ενημέρωση, η οποία είναι εξαιρετικά χρήσιμη για να γίνει αποτελεσματικός προγραμματισμός και υπογράμμισε τη σημασία της συναντίληψης, στο πλαίσιο της ισότιμης σχέσης της Περιφέρειας με τους Δήμους, για την αποτελεσματικότητα των δράσεων και των παρεμβάσεων προς όφελος των πολιτών και του περιβάλλοντος.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: