Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Συνάντηση εργασίας του αντιπεριφερειάρχη με τον δήμαρχο Περάματος

Συνάντηση εργασίας είχαν, σήμερα, ο αντιπεριφερειάρχης Πειραιά Γιώργος Γαβρίλης και ο δήμαρχος Περάματος Γιάννης Λαγουδάκης, στην Περιφερειακή Ενότητα Πειραιά με τη συμμετοχή της αντιπεριφερειάρχη, αρμόδιας για θέματα υποδομών, Β. Λάσκαρη.

Ο αντιπεριφερειάρχης παρουσίασε τον προγραμματισμό της Περιφέρειας Αττικής για το επόμενο διάστημα, υπογραμμίζοντας τις προτεραιότητες σε θέματα κοινωνικής και περιβαλλοντικής πολιτικής καθώς και ολοκληρωμένων αστικών παρεμβάσεων.

Από την πλευρά του, ο δήμαρχος Περάματος ενημέρωσε το Γιώργο Γαβρίλη για τις προτάσεις του Δήμου σε σχέση με τα έργα που προγραμματίζονται καθώς και το βαθμό ωρίμανσης τους.gabrihl
Τέλος, ο Αντιπεριφερειάρχης υπογράμμισε τη σημασία της συναντίληψης, στο πλαίσιο της ισότιμης σχέσης της Περιφέρειας με τους Δήμους, για την αποτελεσματικότητα των δράσεων και των παρεμβάσεων προς όφελος των πολιτών και του περιβάλλοντος.
Σε αυτό το πλαίσιο ο αντιπεριφερειάρχης Γιώργος Γαβρίλης θα έχει, τις επόμενες ημέρες, συναντήσεις με όλους τους δημάρχους των δήμων της Π.Ε. Πειραιά, ώστε να διαμορφωθεί το Σχέδιο της περιοχής.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: